Ο στραγγαλισμός της ελευθερίας Reviewed by Momizat on . Ένα ευνομούμενο και δημοκρατικό κράτος οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην κινδυνεύσουν οι πολίτες κάτω από οπ Ένα ευνομούμενο και δημοκρατικό κράτος οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην κινδυνεύσουν οι πολίτες κάτω από οπ Rating: 0

Ο στραγγαλισμός της ελευθερίας

Ο στραγγαλισμός της ελευθερίας

Ένα ευνομούμενο και δημοκρατικό κράτος οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην κινδυνεύσουν οι πολίτες κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Στα χθεσινά δημοσιογραφικά φωτορεπορτάζ ήταν ολοφάνερη η υπερβολική αστυνομική βία χωρίς δικαιολογημένη αιτία.

Σε μια δημοκρατική πολιτεία η αδικαιολόγητη αστυνομική επιθετικότητα κατά των διαδηλωτών όταν θέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα δεν γίνεται να είναι ανεκτή και σύννομη.   

Η ασύμμετρη βία της αστυνομίας προκάλεσε μεγαλύτερο συγχρωτισμό και επιδείνωσε το πρόβλημα που είχαν προκαλέσει οι διαδηλωτές.

Στο σκηνικό παράνοιας και ντροπής που στήθηκε στην Αθήνα, με αφορμή την απαγόρευση των συναθροίσεων και της πορείας για το Πολυτεχνείο, ευθύνες έχουν όλοι.

Η Δημοκρατία μας χρειάζεται πολίτες υπεύθυνους, νοήμονες και με βαθιά συλλογικό αίσθημα αλληλεγγύης.

Ο αγώνας τώρα δίνεται στα νοσοκομεία από αυτούς που μάχονται για τη ζωή τους και το υγειονομικό προσωπικό.

Κώστας Κωστούλας

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT

Σχόλια (1)

  • Jim

    Θα διαφωνήσω μαζί σου!Τα παιδιά απλά προσπαθούν να μας προστατέψουν απ τον κορονοιο ενδιαφέρονται για μας. Όπως επίσης κ η κυβέρνηση όπως όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως…νοιαζονται για τον άνθρωπο!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή