«Ο Τρικαλινός γιατρός της καρδιάς μας» Reviewed by Momizat on . Υπάρχει ένας Γιατρός – παικταράς  ο οποίος στα 55 του και με  παιδιά εξακολουθεί να παίζει ανταγωνιστικά ποδόσφαιρο  , να χαίρεται σαν να είναι τ Υπάρχει ένας Γιατρός – παικταράς  ο οποίος στα 55 του και με  παιδιά εξακολουθεί να παίζει ανταγωνιστικά ποδόσφαιρο  , να χαίρεται σαν να είναι τ Rating: 0

«Ο Τρικαλινός γιατρός της καρδιάς μας»

«Ο Τρικαλινός γιατρός της καρδιάς μας»

Υπάρχει ένας Γιατρός – παικταράς  ο οποίος στα 55 του και με  παιδιά εξακολουθεί να παίζει ανταγωνιστικά ποδόσφαιρο  , να χαίρεται σαν να είναι το πρώτο του παιχνίδι κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί, που αντιμετωπίζει την προπόνηση όχι σαν «καθήκον», αλλά σαν αντικείμενο διερεύνησης και επαγγελματικής επιμόρφωσης, που «ρουφά» κάθε στιγμή της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Είναι ο Γιώργος Κολώνας που όλοι αγαπάμε . Δύο είναι οι μεγάλοι έρωτες του , η ιατρική και το ποδόσφαιρο . Λαμπρός επιστήμονας με βραβευμένη δράση και ξεχωριστός άνθρωπος . Ακούραστος και δημιουργικός επιστήμονας,  με έμφυτη ευγένεια και αξιοπρέπεια. Όπως λέει ο ίδιος «Έχω μεγάλη αγάπη και δίψα για ποδόσφαιρο, νιώθω μικρό παιδί»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή