"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Ο Τσιτσιπάς τρελαίνει κόσμο! Κέρδισε τον Ναδάλ μέσα στη Μαδρίτη και πήγε τελικό!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το έκανε και αυτό ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Νίκησε το βασιλιά του χώματος Ράφα Ναδάλ μέσα στο σπίτι του και πέρασε στον τελικό του Masters της Μαδρίτης!

O απίθανος Έλληνας, το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις, επικράτησε του θρυλικού Ισπανού με 6-4, 2-6, 6-3 και θα διεκδικήσει αύριο το απόγευμα τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του. Αντίπαλός του άλλος ένας μεγάλος: ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ένας Τσιτσιπάς απίστευτος, επιθετικός, γενναίος, με τρομακτικές πνευματικές και σωματικές αντοχές κατάφερε, στη μόλις δεύτερη αναμέτρησή του στο χώμα επί του Ράφα, να κερδίσει πανάξια τον καλύτερο χωμάτινο τενίστα όλων των εποχών έχοντας και το κοινό εναντίον του…

Είναι ο 14ος παίκτης στην ιστορία που κερδίζει τον Ναδάλ στο χώμα και γράφει ιστορία. Σπουδαία ιστορία. Με ώριμο παιχνίδι, με συνεχή μπρέικ και με πίστη στο πλάνο του έκανε τη Μαδρίτη να υποκλιθεί στο ταλέντο του.

Ο Τσιτσιπάς είναι ήδη στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και συνεχίζει… Στον τελικό θα παίξει με τον σπουδαίο Σέρβο τον οποίο είχε κερδίσει στο μοναδικό ματς της καριέρας του στο Τορόντο όταν όμως εκείνος ήταν στο Νο10.

Κερδίζει τον Ναδάλ σε 2 ώρες και 28′ και φτάνει στην 8η νίκη του στο Tour.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης