"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ο ψευτογιατρός κατηγορείται και για τον θάνατο γυναίκας με καρκίνο στον Βόλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη ο οποίος κατηγορείται ότι έταζε θεραπεία σε καρκινοπαθείς με μαντζούνια και βότανα, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να έχουν πεθάνει και είχε πλούσια δράση και στη Μαγνησία. Μάλιστα, είχε για έδρα του, το γραφείο μοναχής σε Ιερά Μονή του Πηλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, από την έρευνα που διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία προέκυψε ότι υπάρχουν ακόμη τέσσερις νεκροί, που φέρεται να σχετίζονται με τη δράση του Κοντοστάθη και τις παραπλανητικές συμβουλές που έδινε σε ασθενείς, μία εξ αυτών από τον Βόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα τέσσερα άτομα έπασχαν από σοβαρά αλλά ιάσιμα νοσήματα και μερικοί εξ’ αυτών ήταν άτομα νεαρής ηλικίας. Ο ψευτογιατρός ήδη κατηγορείται για τον θάνατο τριών ασθενών.

Κατά συνέπεια, εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, οι νεκροί από τη δράση του ανέρχονται σε επτά. Πρόκειται για ανθρώπους που πίστεψαν στα λόγια και τις συμβουλές του, διέκοψαν θεραπεία τους και ακολούθησαν τη δική του «αγωγή» με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης