"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ο fox συνάντησε τον Έλληνα υποψήφιο διδάκτορα Βασίλη Μανδράκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο πανεπιστήμιο Φυσικής της Βέρνης παρευρέθηκε ο fox (Παπαστύλος Δημήτριος) σε συνάντηση με τον Έλληνα υποψήφιο διδάκτορα Βασίλη Μανδράκη , υπεύθυνο για την έρευνα στις ατμοσφαιρικές μετρήσεις διοξειδίου του άνθρακα και μεθανίου της ατμόσφαιρας !

Στα εργαστήρια του πανεπιστημίου έγινε η ξενάγηση οπου ο Καθηγητής Βασικής Μανδράκης έκανε επεξήγηση της έρευνας του για την ατμοσφαιρική μόλυνση.

Ο υποψ. Διδακτορας Βασίλης μανδράκης επεσήμανε ότι πλέον μετα την βιομηχανική επανάσταση (1850) η ανθρωπογενής επίδραση στην κλιματική αλλαγή που παρατηρούμε σήμερα είναι πιο εμφανής και έντονη από ποτέ.

Ο υποψ. Διδακτορ Βασίλης μανδρακης μας έκανε ξενάγηση στα εργαστήρια του πανεπιστημίου και ανέλυσε την έρευνα του πάνω στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Άποψη του εργαστηρίου όπου γίνεται η έρευνα.
Άποψη του μηχανολογικού χώρου του πανεπιστημίου.

Τέλος έγινε ξενάγηση σε όλους του χώρους του πανεπιστημίου και ο fox με τον Κ Βασίλη μανδρακη τα είπαν ιδιαιτέρως οι δυο τους στο γραφείο του υποψ. Διδάκτωρ !

Επεξήγησε και ανέλυσε την τοποθεσία του ερευνητικού κέντρου όπου γίνονται οι μετρήσεις το οποίο βρίσκεται στις Ελβετικές Άλπεις σε υψόμετρο 3743 μ. που οι θερμοκρασίες φτάνουν έως και -40 βαθμούς.

Και τέλος μια συζήτηση για τις θεωρίες μου με τον Αϊνστάιν!

Ακολουθει και νέα ανάρτηση με πλούσιο φωτορεπορτάζ του Foxx μιας και βρίσκεται στις διάσημες παγκοσμίως Άλπεις για νέες περιπέτειες…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης