Πέθανε ο Κώστας Τσάκωνας Reviewed by Momizat on . Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 χρόνων άφησε xθες το απόγευμα ο Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατο νόσο και πριν από πέ Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 χρόνων άφησε xθες το απόγευμα ο Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατο νόσο και πριν από πέ Rating: 0

Πέθανε ο Κώστας Τσάκωνας

tsakonas

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 χρόνων άφησε xθες το απόγευμα ο Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατο νόσο και πριν από πέντε χρόνια υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως έγραψε στο facebook ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και προσωπικός φίλος του Λεωνίδας Νικολαΐδης ο Κώστας Τσάκωνας άφησε την τελευταία του πνοή στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11:00 στο κοιμητήριο της Αργυρούπολης.

Κώστας Τσάκωνας

Γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου 1943 στην Αθήνα, ο Κώστας Τσάκωνας φοίτησε στη «Δραματική Σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου» του Λεωνίδα Τριβιζά και στη δραματική σχολή «Βεάκη».

Η πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε με εντελώς τυχαίο τρόπο σε μια ταινία μικρού μήκους του Κώστα Ζυρίνη.

Στη συνέχεια έπαιξε σε πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος του στην ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή