"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Παγκόσμια λάμψη ταε κβο ντο στα Τρίκαλα. (Video)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τη θλίψη από τον αδόκητο χαμό του προπονητή του ΣΟΑΤ Βασίλη Βαργιάμη, το 6ο διεθνές σεμιναριο στο κέντρο της Ελλάδος. 

Με ένα από τα καλύτερα στον κόσμο σεμινάρια – camps για το τάε κβο ντο, όπως το χαρακτήρισε ο Αμερικανο-Βούλγαρος προπονητής Slavcho Rachev, τα Τρίκαλα και ο ΣΟΑΤ τίμησαν τον αδικοχαμένο Βασίλη Βαργιάμη.

Το 6ο κατά σειρά camp του Συλλόγου Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων πραγματοποιείται από 26 έως 30 Αυγούστου στα Τρίκαλα, στη μνήμη του προπονητή που μόλις πριν λίγες ημέρες έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας.


Η θλίψη και τα κόκκινα μάτια χαρακτήρισαν τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στο Δημαρχείο Τρικκαίων, την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων δεσμεύτηκε προς όλους, όσοι παρίσταντο, ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις τους προς τον ίδιο και προς τον ΣΟΑΤ, για ένα άθλημα που ήδη έχει προσφέρει παγκόσμιες διακρίσεις στην Ελλάδα, με κυρίαρχο παράδειγμα τη Φένια Τζέλη. Παρόντες, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ακης Αναστασίου, η αδελφή του Βασίλη Βαργιάμη, Δήμητρα, ο πρόεδρος του ΣΟΑΤ κ. Αναγνώστου, ο συν-προπονητής του και φίλος του Νίκος Παϊταρίδης, που επεσήμανε ότι, η πρώτη σκέψη για αναβολή και οριστικούς τίτλους τέλους στο camp, αντικαταστάθηκαν από την ανάγκη για συνέχιση της δράσης του συλλόγου και της προσφοράς του στον αθλητισμό.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων συνδιοργανώνουν το camp, κ. Ντίνος Μπάρδας, επεσήμανε την υπάρχουσα χαρμολύπη: λύπη για τον Βασίλη Βαργιάμη, χαρά για τον παγκόσμιο χαρακτήρα του camp. Κάτι που τόνισε ο κ. Slavcho Rachev, παρόντος του μεγαλύτερου, όπως τονίστηκε, αθλητή ταε κβο ντο στον κόσμο, του νυν προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, κ. Σερβέτ Ταζεγκούλ. Ο οποίος με τη σειρά του τόνισε τη χαρά του για την παρουσία του στα Τρίκαλα, αλλά και για το πάθος που εμφανίζεται στη διοργάνωση. Για τη διοργάνωση αυτή, ο κ. Μουσταφά Ακού, πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής των εθνικών ομάδων Μαρόκου και Βελγίου, φίλος της χώρας μας και λάτρης των Τρικάλων, τόνισε την παγκόσμια σημασία του camp και το ότι τα Τρίκαλα είναι μια σπουδαία πόλη και για τη διοργάνωση αυτή.
Το καμπ του ΣΟΑΤ έγινε θεσμός, αποτελεί γιορτή και συγκεντρώνει 82 συλλόγους (65 από την Ελλάδα και 17 από το εξωτερικό), με 600 αθλητές.
Ακολούθησαν βραβεύσεις των παγκόσμιων αθλητών και προπονητών, από Αυστραλία και Βέλγιο, μέχρι Μαρόκο και ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι μετέχοντες στο σεμινάριο:

dav

Servet Tazegül: Προπονητής στην Εθνική Τουρκίας, Ολυμπιονίκης

Levent Tuncat: Έχει τον δικό του Σύλλογο στη Γερμανία και πολλά διεθνή σεμινάρια 

Tahir Gülec: Χρυσός Παγκόσμιος 2013, Χάλκινος Παγκόσμιος 2015, Συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016

Gabriel Mercedes: Ασχολείται επαγγελματικά με σεμινάρια πολλά χρόνια.

Allende Salvator: για πολλά χρόνια υπεύθυνος για μικρά παιδιά στη μεγαλύτερη και διάσημη σχολή στον κόσμο, στη La Loma και καθηγητής πανεπιστημίου στο Μεξικό.

Moustapha Akkouh: Πρώην Ομοσπονδιακός Εθνικής Ομάδας Μαρόκου και Βελγίου με δικό του Σύλλογο στις Βρυξέλλες.

Aldo Codazzo : Καθηγητής Πανεπιστημίου και ιδρυτής του MTM και έχει τον δικό του Σύλλογο στην Ιταλία.

Domenico l’Erario: Προπονητής Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας της Γκάνας και έχει το δικό του Σύλλογο στην Ιταλία.

Slavcho Rachev: Έχει τον δικό του Σύλλογο στην Αμερική

Andy Rutten: Ολυμπιακός προπονητής με δικό του Σύλλογο στην Αυστραλία.

Τέλος, οι συμμετέχοντες έκαναν ιδιαίτερη μνεία και στη γενική γραμματέα του ΣΟΑΤ κ. Στέλλα Τάσιου, για την προσφορά της στη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης