"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Παιδίατροι Νοσοκομείου Τρικάλων : Άδικη η στοχοποίηση μας , κρατήσαμε όρθια την κλινική ενάμιση χρόνο

lafarm

Σχετικά άρθρα

nosokomeio1
Στο λουκέτο της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων αναφέρονται σε κοινή ανακοίνωσή τους οι γιατροί της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Με αυτή μας την ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν χθες από ΜΜΕ της πόλης μας.
Θεωρούμε απαράδεκτο οι τρεις ιατροί (δυο μόνιμοι και ένας αποσπασμένος) που μαζί με τους ειδικευόμενους μας κρατήσαμε ανοικτή την Παιδιατρική Κλινική τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καλύπτοντας και τις ανάγκες του νομού Καρδίτσας για μεγάλο χρονικό διάστημα, να δεχόμαστε αυτή τη συκοφαντική δυσφήμιση.

Πάψαμε να είμαστε άνθρωποι και ιατροί με ονοματεπώνυμο αλλά γίναμε « ο κύριος 11 ή 12 εφημερίες» και πάει λέγοντας. Όλα αυτά χωρίς να διερωτηθεί κανένας από αυτούς που τώρα είναι τιμητές των πάντων πως επετεύχθησαν αυτά από μέρους μας και με ποιο κόστος για την υγεία μας, τις οικογένειές μας και τις ζωές μας γενικότερα, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του κινδύνου που ενέχει για τους μικρούς ασθενείς η διανοητική και σωματική εξάντληση του ιατρού.

Σχετικά με τις ευθύνες που μας αποδίδονται ότι αρνηθήκαμε την προκήρυξη θέσης επικουρικού ιατρού θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι έγινε επίσημα προκήρυξη ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ τέτοιας θέσης τον τελευταίο χρόνο και δεν παρουσιάστηκε κανείς ενδιαφερόμενος.(Γιατί άραγε;). Μάλιστα, η προκήρυξη έγινε πριν από ένα μήνα περίπου και παρά τις πιέσεις μας προς το Υπουργείο ώστε η θέση να είναι τριετής (προκειμένου να δοθούν περισσότερα κίνητρα) αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Είναι , πράγματι , λυπηρό να γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και να αποδίδονται κατηγορίες σε αυτούς που πραγματικά προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν με το καλυτερο δυνατό τρόπο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες , λόγω των πολύ αυξημένων αναγκών του πληθυσμού ως απόρροια της οικονομικής κρίσης. Η προσπάθεια σύγκρισης με το παρελθόν είναι τουλάχιστον ατυχής.
Τελικά ευθυνόμαστε και κατηγορούμαστε επειδή δεν είμαστε υπεράνθρωποι-μηχανές επ’αόριστο;

Χουλιάρας Χρήστος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ.
Κόνιαρη Νικολέτα, Επιμελήτρια Α΄
Ερωτοκρίτου Σάββας, Επιμελητής Α΄

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης