ΠΑΜΕ – Δεν υπάρχει καμία λαϊκή συναίνεση στο έγκλημα- Συλλαλητήριο την Παρασκευή στην Πλ. « ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»! Reviewed by Momizat on . Διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή και αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα, τσακίζουν τη ζωή μας!   Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση, την Διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή και αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα, τσακίζουν τη ζωή μας!   Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση, την Rating: 0

ΠΑΜΕ – Δεν υπάρχει καμία λαϊκή συναίνεση στο έγκλημα- Συλλαλητήριο την Παρασκευή στην Πλ. « ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»!

ΠΑΜΕ – Δεν υπάρχει καμία λαϊκή συναίνεση στο έγκλημα- Συλλαλητήριο την Παρασκευή  στην Πλ. « ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»!

Διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή και αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα, τσακίζουν τη ζωή μας!

 

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, στη ΒΟΥΛΗ το πολυνομοσχέδιο.

Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι φωτιά και αποτελούν τα προεόρτια της πιο σκληρής και σαρωτικής επίθεσης που θα συνεχιστεί με στόχο την πλήρη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, τσάκισμα στους μισθούς, σε συντάξεις και σε εργασιακά δικαιώματα! 

Δεν υπάρχει καμία λαϊκή συναίνεση σε αυτό το έγκλημα!

Όλοι στο δρόμο ξεσηκωμός, κανένας συμβιβασμός με το σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας!

Δίνουμε αγωνιστική, μαχητική, μαζική απάντηση στην κυβερνητική προπαγάνδα ότι τα βάρβαρα μέτρα έχουν τη λαϊκή συγκατάθεση!

Συμμετέχουμε στον αγώνα, στο σωματείο, στο σύλλογο! Παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπιση της ζωής μας στα δικά μας χέρια.

PAME 12

Τα μέτρα δεν εξαιρούν κανένα εργάτη, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, άνεργο, γυναίκα!

Μας καταδικάζουν στην δουλειά και τη ζωή χωρίς δικαιώματα για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. 

Είναι προκλητικοί! Την ίδια στιγμή απαλλάσσουν μονοπωλιακούς ομίλους από ανταποδοτικά τέλη, από χρέη, από πρόστιμα και αναδρομικά! Χαρίζουν εκατομμύρια σε μονοπωλιακά μεγαθήρια και κυνηγούν τις ψευτοσυντάξεις των υπερήλικων, καταδικάζουν σε δουλειά μέχρι τον τάφο τα Βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, αυξάνοντας τα όρια ηλικίας στα 67 και τα χρόνια ασφάλισης στα 40!

Το πολυνομοσχέδιο που πάει προς ψήφιση την Παρασκευή μαζί με το πόρισμα των «σοφών» που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, αποτελούν την ταφόπλακα της κοινωνικής ασφάλισης.

  ΟΛΟΙ  ΣΤΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΟΥ  ΠΑΜΕ  

την Παρασκευή   16 Οκτώβρη στις 7.00μμ στην Πλ. « ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»

 

Η ασφάλιση δεν είναι εμπόρευμα και κόστος αλλά δικαίωμα!

Καμιά αναμονή, καμιά συνθηκολόγηση!

 

ΔΥΝΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα οργανώνουμε την πάλη, κλιμακώνουμε τον αγώνα. Παίρνουμε αποφάσεις στα σωματεία, συμμετέχουμε στο Με συλλαλητήριο που οργανώνεται στο Νομό μας από το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία που έχουν πάρει αποφάσεις την Τετάρτη  21 Οκτώβρη στις 7.00μ.μ. Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»  Οργανώνουμε την  Πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

 

Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία των ταξικών αγώνων.

Το ΠΑΜΕ καλεί  τα σωματεία στο νομό μας  να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής, να οργανώσουν τον αγώνα σε κάθε τόπο δουλειάς!

Καμία συνδικαλιστική οργάνωση, κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δεν πρέπει να μείνει εκτός μάχης από τους αγώνες για τη ζωή μας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή