ΠΑΜΕ Τρικάλων : Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Τετάρτης Reviewed by Momizat on . Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργατοϋπάλληλους, συνταξιούχους, γυναίκες, νέους, που  διαδήλωσαν στο νομό μας προχθές Παρασκευή (16 Οκτ Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργατοϋπάλληλους, συνταξιούχους, γυναίκες, νέους, που  διαδήλωσαν στο νομό μας προχθές Παρασκευή (16 Οκτ Rating: 0

ΠΑΜΕ Τρικάλων : Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Τετάρτης

ΠΑΜΕ Τρικάλων : Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Τετάρτης

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργατοϋπάλληλους, συνταξιούχους, γυναίκες, νέους, που  διαδήλωσαν στο νομό μας προχθές Παρασκευή (16 Οκτώβρη), ενώνοντας την αγωνιστική  τους  φωνή  με τους εκατοντάδες χιλιάδες, που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, σε κάθε πόλη, γωνιά της χώρας και δίνοντας συνέχεια ενάντια στα νέα μέτρα που ψηφίζονταν αλλά και αυτά που δρομολογούνται, με επίκεντρο την επίθεση την κοινωνική ασφάλιση.

 

Καλούμε όλα τα σωματεία και στο νομό μας, συλλόγους του μαζικού κινήματος, να κλιμακώσουν την πάλη ενάντια στον αντιασφαλιστικό οδοστρωτήρα.

Μέσα από συλλογικές διαδικασίες, με οργάνωση της συζήτησης στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο την

Τετάρτη 21 Οκτώβρη στις 7.00μ.μ. Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»,

που οργανώνει η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ με σωματεία και φορείς του Νομού μας, ύστερα από την πρόταση-κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Τους καλούμε να προετοιμάσουν την απάντηση τους με απεργιακό ξεσηκωμό στις 12 Νοέμβρη.

Καλούμε κάθε εργατική-λαϊκή οικογένεια να μη σκύψει το κεφάλι.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι να οργανωθούν στα σωματεία τους, να πάρουν μέρος στις γενικές συνελεύσεις, σε συγκεντρώσεις μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές.

Να μην περάσει η απογοήτευση και ο συμβιβασμός με την ανέχεια και τα ψίχουλα.

Μπορούμε να ανατρέψουμε τη ζωή-κόλαση που μας ετοιμάζουν.

Να δοκιμάσουμε τη δύναμη των αγώνων, της αντίστασης.

Εκεί βρίσκεται η ελπίδα!

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή