Παπαστεργίου: κ. Καΐκη όταν αναλάβουμε το Υπουργείο Παιδείας θα αραιώσουμε τους μαθητές Reviewed by Momizat on . Απάντηση στην κριτική της αντιπολίτευσης έδωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου: « Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί επαν Απάντηση στην κριτική της αντιπολίτευσης έδωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου: « Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί επαν Rating: 0

Παπαστεργίου: κ. Καΐκη όταν αναλάβουμε το Υπουργείο Παιδείας θα αραιώσουμε τους μαθητές

Παπαστεργίου: κ. Καΐκη όταν αναλάβουμε το Υπουργείο Παιδείας θα αραιώσουμε τους μαθητές

Απάντηση στην κριτική της αντιπολίτευσης έδωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί επαναπαυθήκαμε όλοι μας με τα πολύ λίγα κρούσματα που είχαμε στις αρχές Αυγούστου, συν κάποιες ατυχείς επιλογές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σε όσα λέει η αντιπολίτευση περί μη ελέγχων, δεν ισχύει φυσικά διότι καθημερινά έχω πολίτες να διαμαρτύρονται γιατί τους γράψανε. Η δημοτική αστυνομία με το λίγο προσωπικό που έχει, κάνει ότι μπορεί.

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, γιατί από την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων προέκυψε ότι αυτά συνέβησαν  λόγω κοινωνικών εκδηλώσεων, επιστροφή από διακοπές  ή σε χώρους εργασίας.

Σε αυτό που ζητάει ο κ. Καΐκης  να αραιώσουμε τους μαθητές και να τους πάμε σε άλλα δημοτικά κτίρια, όταν αναλάβουμε και…το Υπουργείο Παιδείας ίσως μπορέσουμε να το κάνουμε.

Μέχρι τότε ας μου υποδείξει ένα κτίριο τέτοιο που είναι κατάλληλο για σχολικό κτίριο, γιατί είναι πολύ ωραίο να λέμε λόγια στον αέρα άλλα καλό είναι να δούμε την πραγματικότητα με σοβαρότητα. Κανένα θέμα δεν έχουμε ούτε και με τις καθαρίστριες, ότι προβλήματα υπάρχουν είναι μεμονωμένα και η Διεύθυνση Παιδείας τα λύνει.

Στους μαθητές εκκρεμούν να δοθούν ακόμα 2 μάσκες, όταν έρθουν στην ΚΕΔΕ οι σωστές διαστάσεις θα προχωρήσουμε και τον διαγωνισμό. Υπάρχει μια κουβέντα ανάμεσα στο Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εσωτερικών, και όταν αυτή τελειώσει θα μας στείλουν επισήμως τις διαστάσεις και θα πράξουμε έπειτα κι εμείς τα δέοντα.»

Σχόλια (5)

 • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  Χαμένος….στις διαστάσεις… της μάσκας….

  Απάντηση
 • Αρχι...μάστορας!!!

  Ααααα…Καΐκη τι ζητάς κι ‘σύ…. Εδώ έχασε και δε βρίσκει τα μέτρα απ’ τις μάσκες 🎭, θέλεις να να σε μετρήσει και τις σχολικές αίθουσες με αποστάσεις μαθητών;;;; Αααα τι να λέμε τώρα εδώ λάθεψαν τα μέτρα απ τις μάσκες, εμείς ζητάμε να μας φτιάξουν κι σχολεία…;;;;

  Απάντηση
 • Αθυρόστομος

  Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε ‘συ δήμαρχε; Πως τους καθάρισες έτσι ρε ‘σύ; Πώς τους έκανες έτσι ρε ‘ συ;;; Πες μας ρε συ; Μην τα διαλύσω όλα…..τις μάσκες και το πατρόν τους…και το υπουργείο τους…Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε ‘ συ; Αυτό το έτσι μας τρελαίνει ρε σύ! Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε συ…πες μας πως ράβουν τις μάσκες ρε συ…πριν τα διαλυσουμε όλα τα πατρόν και τα υφάσματ…πώς μας πετσόκοψες έτσι ρε συ;;;;

  Απάντηση
 • Αλάνι

  Πώς τους λιάνισες έτσι ρε συ μεγάλε;;;;Αυτό το έτσι συζητάμε όλο τ απόγευμα στα καφενεία…Αυτό το έτσι μας τρελαίνει εδώ στα Τρίκαλα…. πώς τους κατάφερες έτσι ρε συ;;;;

  Απάντηση
 • Αμετανόητος Κομμουνιστής

  “Ούτε μια μάσκα της προκοπής δεν μπορέσατε να δώσετε στα σχολεία. Βέβαια απ’ ό,τι φαίνεται το μέγεθος της μάσκας δεν ήταν λάθος, αυτό το μέγεθος παραγγείλατε, γιατί αυτό που θέλατε ήταν οι μαθητές να έχουν καλυμμένα όχι μόνο το στόμα, αλλά και τα μάτια για να μη βλέπουν τη δική σας ανευθυνότητα.”
  Τάδε έφη Δημήτρης Κουτσούμπας , ΓΓ του ΚΚΕ χθες στη Βουλή.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή