Παρέμβαση της ΔΑΚΕ για το νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Προς αποκατάσταση της αλήθειας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση σαν Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις μας, παρόλο που πιστεύο Προς αποκατάσταση της αλήθειας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση σαν Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις μας, παρόλο που πιστεύο Rating: 0

Παρέμβαση της ΔΑΚΕ για το νοσοκομείο Τρικάλων

Παρέμβαση της ΔΑΚΕ για το νοσοκομείο Τρικάλων

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση σαν Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις μας, παρόλο που πιστεύουμε ότι θέματα που αφορούν την υπηρεσία μας πρέπει να διευθετούνται αυστηρώς υπηρεσιακά και όχι δημόσια, όπως έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα   προσωπικά εργασιακά δεδομένα συναδέλφων που  δόθηκαν με ευκολία δημόσια.

Γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων, όταν μετακινήθηκαν μαζικά περίπου 45 συνάδελφοι σε χρόνο << ύποπτο>>, μία ημέρα πριν τις εκλογές για ανάδειξη υπηρεσιακού συμβουλίου στο Νοσοκομείο μας. Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός των μετακινήσεων και η χρονική στιγμή που αυτές σημειώθηκαν δεν έχουν ξανασυμβεί στο Νοσοκομείο μας.

Μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι κανείς δε στάθηκε σε αυτό, αλλά άρχισαν ορισμένοι να ασχολούνται τεχνηέντως  και επιμένοντας για μία νοσηλεύτρια <<γαλάζια>>, μη μπορώντας να πάρουν θέση για τις υπόλοιπες  μετακινήσεις και τα προβλήματα που προέκυψαν στα τμήματα από την παραπάνω ενέργεια, καθώς μετακινήθηκε το 1/3 του συνόλου της νοσηλευτικής δύναμης τμήματος παθολογικού και χειρουργικού τομέα μαζικά.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είμαστε παρόντες  και δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων,  με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Νοσοκομείο μας.

Τέλος  θέλουμε να τονίσουμε ότι οι έννοιες του διαλόγου, της συζήτησης με επιχειρήματα είναι τα μόνα όπλα για την επίλυση όλων των προβλημάτων εντός της υπηρεσίας, αντίθετα δημόσιες αντιπαραθέσεις και συκοφαντικά σχόλια μόνο κακό κάνουν.

ΔΑΚΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σχόλια (1)

  • lelos bisterlis

    Όταν όμως ο μπουμπούκος έπαιζε το «φύγε συ έλα εσύ» με την κινητικότητα(θυμάστε ή το ξεχάσατε) σας είχε τελειώσει το μελάνι και δε μπορούσατε να μας δημοσιοποιήσετε τις απόψεις σας.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή