Παραιτήθηκε η Ηρώ Διώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα  η Ηρώ Διώτη. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίο Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα  η Ηρώ Διώτη. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίο Rating: 0

Παραιτήθηκε η Ηρώ Διώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε η Ηρώ Διώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα  η Ηρώ Διώτη. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίου και δεν είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, παρευρέθηκε στη συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο Μετροπόλ και ενώπιον των συντρόφων της ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου» είπε η κα Διώτη.

Ενώ συμπλήρωσε ότι «θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό, στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφή διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδω να θέσω την παραίτησή μου».

Ενώ παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση λέγοντας ότι « αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ».

Ωστόσο η κ. Διώτη δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το ποιο θα είναι το μέλλον της αναφορικά με την παράταξη που ηγείται στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας και πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή