"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Παραιτήθηκε ο Δέλλας από την ΑΕΚ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μία ημέρα μετά από τον “άδειασμα” του Τραϊανού Δέλλα σε εκδήλωση φίλων της ΑΕΚ, ο 39χρονος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο του συλλόγου, τον οποίο αναλαμβάνει προσωρινά ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο πρώην διεθνής στόπερ ήρθε σε δύσκολη θέση μετά από δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη σε μέλη της “Original 21“, οι οποίες ουσιαστικά τον άφηναν έκθετο μετά και από τη συντριβή της Ένωσης από τους “ερυθρόλευκους” με 4-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Δέλλας είχε συνάντηση το πρωί της Τρίτης με τον εκτελεστικό διευθυντή των “κιτρινόμαυρων”, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο οι δύο άντρες δεν τα βρήκαν, με συνέπεια να υποβάλλει την παραίτησή του.

Η ΑΕΚ αναζητά διάδοχο του Δέλλα από την αγορά του εξωτερικού, ωστόσο προς το παρόν αναλαμβάνει με υπηρεσιακό χαρακτήρα ο προπονητής της κ-20, Στέλιος Μανωλάς.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης