Παραιτείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ o Γιάννης Καρυώτης Reviewed by Momizat on . Ένας Tρικαλινός , ο Γιάννης Καρυώτης, που συγκαταλέγεται στους αξιολογότερους τεχνοκράτες της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και σήμερα είναι γενικός διευθυντής Ένας Tρικαλινός , ο Γιάννης Καρυώτης, που συγκαταλέγεται στους αξιολογότερους τεχνοκράτες της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και σήμερα είναι γενικός διευθυντής Rating: 0

Παραιτείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ o Γιάννης Καρυώτης

Παραιτείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ o Γιάννης Καρυώτης

Ένας Tρικαλινός , ο Γιάννης Καρυώτης, που συγκαταλέγεται στους αξιολογότερους τεχνοκράτες της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και σήμερα είναι γενικός διευθυντής του OΠΕΚΕΠΕ, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, να αποχωρήσει από τη θέση του.

Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την «παράλογη» φορολόγηση του εισοδήματός του η οποία φτάνει στο 80% των απολαβών του με αποτέλεσμα η παραμονή στη θέση του γενικού διευθυντή να είναι παντελώς ασύμφορη. 

Επιλέγει λοιπόν να επιστρέψει στην ιδιότητα του συνταξιούχου την οποία είχε πριν πάει στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η παραίτηση του Γιάννη Καρυώτη, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα, θα υποβληθεί τον Σεπτέμβριο.

Κ.Τ.

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή