Παραιτείται ο Σταύρος Θεοδωράκης Reviewed by Momizat on . Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Μάλιστα, ο κ.Θεοδωράκης «έδειξε» Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Μάλιστα, ο κ.Θεοδωράκης «έδειξε» Rating: 0

Παραιτείται ο Σταύρος Θεοδωράκης

Παραιτείται ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Μάλιστα, ο κ.Θεοδωράκης «έδειξε» τον Γιώργο Μαυρωτά για διάδοχό του και εισηγήθηκε να μην κατέλθει το Ποτάμι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 
Ο κ.Θεοδωράκης, όμως, είπε ότι θα ακούσει τα στελέχη σε όλη την Ελλάδα για να εκφράσει την τελική του άποψη. Τέλος είπε, ότι προφανώς ο ίδιος δεν θα είναι στην επόμενη βουλή, μετέχοντας σε ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος στις εκλογές του Ιουλίου. 

O Σταύρος Θεοδωράκης είχε αναλάβει την ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών λέγοντας ότι το Ποτάμι έχασε και τα λάθη βαρίνουν την ηγεσία και κυρίως εκείνον.

Ειδικότερα, ο απερχόμενος επικεφαλής του Ποταμιού είπε στον απόηχο των ευρωεκλογών: 

«Προφανώς έγιναν λάθη, τα οποία βαραίνουν κυρίως την ηγεσία και πρωτίστως εμένα. Είναι απαραίτητο να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναστοχαστούμε με νηφαλιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους 42 υπέροχους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, τα στελέχη μας σε όλη τη χώρα και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και σε αυτή την δύσκολη μάχη», πρόσθεσε.

«Το Ποτάμι και οι Βουλευτές του θα συνεχίσουν να παλεύουν για τις ευρωπαϊκές, προοδευτικές και φιλελεύθερες λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στις αρχές, στις ιδέες, στην τόλμη και στην πολιτική μας αισθητική», κατέληξε ο κ.Θεοδωράκης.

Stavros Theodorakis@St_Theodorakis

Tο #Potami έχασε στις ευρωεκλογές. Τα λάθη βαραίνουν κυρίως την ηγεσία & πρωτίστως εμένα. Είναι απαραίτητο να κάνουμε την αυτοκριτική μας & να αναστοχαστούμε με νηφαλιότητα. Ευχαριστώ τους 42 υπέροχους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, τα στελέχη & τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν.17911:27 PM – May 26, 2019

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή