Παρουσίες με πολιτικό ενδιαφέρον στην εκδήλωση του Σύριζα Reviewed by Momizat on . "Μεγάλη προσέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στη συνεστίαση του κόμματος. Αν είχαμε την ίδια συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και στις πορείες που διοργάνωσε το "Μεγάλη προσέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στη συνεστίαση του κόμματος. Αν είχαμε την ίδια συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και στις πορείες που διοργάνωσε το Rating: 0

Παρουσίες με πολιτικό ενδιαφέρον στην εκδήλωση του Σύριζα

Παρουσίες με πολιτικό ενδιαφέρον στην εκδήλωση του Σύριζα

“Μεγάλη προσέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στη συνεστίαση του κόμματος. Αν είχαμε την ίδια συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και στις πορείες που διοργάνωσε το κόμμα, θα την είχαμε ρίξει εδώ και μήνες την κυβέρνηση Σαμαρά” ,αυτά έγραψε ο Δημήτρης Παπαθανασίου στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο και δεν έχει καθόλου άδικο. Είναι γεγονός ότι τα στελέχη του Σύριζα εξέφραζαν την ικανοποίηση τους για την προσέλευση του κόσμου στη συνεστίαση που έγινε παρουσία του γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα . Την γενική διεύθυνση της οργάνωσης είχε ο Χρήστος Μπάτζιος μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ τα στελέχη κομμάτων και “φίλα προσκείμενους” στο Σύριζα υποδέχονταν ο επανακάμψας στο κόμμα κ Θανάσης Ζαχαρόπουλος . Διακρίναμε λοιπόν :
Aπό την ΔΗΜΑΡ ο γραμματέας της ΝΕ Παναγιώτης Τσιάρας και ο Βασίλης Χικάρος
Ο Γιώργος Παπασίμος από το ΠΡΑΤΤΩ στενός συνεργάτης του Νίκου Κοτζιά
Ο πρώην γραμμματέας του ΔΗΚΚΙ Στάθης Παζαίτης
Ο πρώην γραμματέας του Σύριζα και μετέπειτα της ΔΗΜΑΡ Γιαννης Κεμανίδης
Παρόντες δύο πρωην αντιδήμαρχοι Θανάσης Ευαγγελόπουλος και Κώστας Μανώλης
Ο Γιάννης Χάιδος γιός του πρώην στελέχους του Πασοκ Κώστα Χάιδου , ο Χριστόφος Σαργιώτης , ο Γιώργος Κράιας και ο αντιδήμαρχος Πύλης Νίκος Τόλιας .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή