"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Περί Τρικαλινής πολιτικής τέχνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε προγραμματίσει να μιλήσει σε μια περιοχή που πριν λίγες ημέρες η γεωργική παραγωγή είχε πληγεί από μεγάλες πλημμύρες.

Παρά τις εισηγήσεις των επιτελών του να ακυρώσει την ομιλία ακόμη και λίγο πριν βγει στο μπαλκόνι, αφού το πλήθος ζητούσε επίμονα να χαρισθούν τα αγροτικά χρέη, αυτός άρχισε την ομιλία του λέγοντας με επιτακτικό τόνο στους συγκεντρωμένους : “Τα χρέη δεν πρόκειται να χαρισθούν, όποιος θέλει ας μείνει να μ΄ακούσει” .

Κανείς δεν έφυγε και ο εθνάρχης γνώρισε την αποθέωση.

Το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός μου ήρθε στο νου, όταν ο Δήμαρχος Τρικάλων κ.Παπαστεργίου κατάφερε μια δυσλειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου που ταλαιπώρησε τους περίοικους στην οδό Απόλλωνος επί 4 μήνες, να τη μετατρέψει σε ένα προσωπικό επικοινωνιακό θρίαμβο, ζητώντας δημόσια συγνώμη και αξιοποιώντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στα ΜΜΕ εν`όψει των κρίσιμων εκλογών στη ΚΕΔΕ.

Αυτό λέγεται πολιτική τέχνη και καλά θα κάνουν όλοι οι ντόπιοι εκλέκτορες στη εκλογές στην Ένωση Δήμων, να κατανοήσουν ότι πέρα από τις κομματικές αποχρώσεις και τη καλόπιστη κριτική προς στον κ.Παπαστεργίου, το συμφέρον του τόπου μας, είναι να εκλεγεί πρόεδρος ένας δικός μας άνθρωπος.

Κ, ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης