Περιμένοντας μπουλντόζες στη Μεσοχώρα, να είστε σίγουροι, όχι με σταυρωμένα χέρια….. Reviewed by Momizat on . Όταν πρωί πρωί βγαίνουν στα κανάλια ο υπουργός Άδωνης , ο περιφερειάρχης Αγοραστός και ένας που λέγεται...Ψαρριανός και μιλάνε για το φράγμα της Μεσοχώρας στην Όταν πρωί πρωί βγαίνουν στα κανάλια ο υπουργός Άδωνης , ο περιφερειάρχης Αγοραστός και ένας που λέγεται...Ψαρριανός και μιλάνε για το φράγμα της Μεσοχώρας στην Rating: 0

Περιμένοντας μπουλντόζες στη Μεσοχώρα, να είστε σίγουροι, όχι με σταυρωμένα χέρια…..

Περιμένοντας μπουλντόζες στη Μεσοχώρα, να είστε σίγουροι, όχι με σταυρωμένα χέρια…..

Όταν πρωί πρωί βγαίνουν στα κανάλια ο υπουργός Άδωνης , ο περιφερειάρχης Αγοραστός και ένας που λέγεται…Ψαρριανός και μιλάνε για το φράγμα της Μεσοχώρας στην οποία επιτέλους ξεκινάνε οι κατεδαφίσεις των σπιτιών για την έμφραξη της <<πράσινης>> λίμνης, θα μπορούσε να σημαίνει την προκήρυξη εθνικών εκλογών. Αυτό γινόταν συνήθως στο παρελθόν.

Φιλέτο αναξιοποίητο για είκοσι χρόνια, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους που ήρθε επιτέλους η ώρα να ..φαγωθεί.

Οι μπουλντόζες που θα κατεδαφίσουν τα σπίτια μας, μας καθησύχασαν, μπορεί να είναι οι ίδιες που μπαίνουν στο πρώην Ανατολικό αεροδρόμιο και απ ότι είπαν είναι Συριζαίικων συμφερόντων.

Δίκαια πράγματα. Η τελευταία υπογραφή για το πνίξιμό μας , μπήκε από το ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν κυβέρνηση.

Όλα τα κόμματα λοιπόν είναι σύμφωνα να αφανίσουν τη Μεσοχώρα, και όλοι αυτοί που αποτελούν τον (εθνικό κορμό) δεν αντέχουν άλλη καθυστέρηση. Η (πράσινη ανάπτυξη) είναι εδώ.

Περιμένοντας μπουλντόζες στη Μεσοχώρα, να είστε σίγουροι, όχι με σταυρωμένα χέρια.

Χρήστος Βλάχος

Σχόλια (6)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή