"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Περιοδείες Δημήτρη Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λεπτοκαρυά και Σωτήρα είδαν βελτίωση της ζωής τους, είδαν έργα, είδαν ουσία. Και οι κάτοικοί τους, απέδειξαν ότι στηρίζουν για αυτοδυναμία τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Με το στελεχιακό δυναμικό, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό της «Επανεκκίνησης», τα Τρίκαλα αλλάζουν πρόσωπο. Γίνονται ο Δήμος πρότυπο, που φροντίζει και τους οικισμούς του.
Στη Λεπτοκαρυά, οι κάτοικοι είδαν έργα: αποχέτευση, βελτιώσεις στο σχολείο, προμελέτη για οδοφωτισμό, πλακόστρωση στα πεζοδρόμια στην έξοδο προς Περιφερειακό, παιδική χαρά και πρόσθετες μικρής κλίμακας παρεμβάσεις, όπως στο κοιμητήριο ή ασφαλτοστρώσεις πάρα τα συνεχιζόμενα έργα φυσικού αερίου. Και όπως είπε ο Δήμαρχος, συνεχίζονται οι προσπάθειες με μεθοδικότητα για να λυθεί το θέμα της ΖΟΕ.

Στη Σωτήρα οι κάτοικοι είδαν έργα, επίσης: έτοιμη η αποχέτευση στο δυτικό τμήμα άμεσα – ξεκινά και στο ανατολικό, έτοιμο το αθλητικό πάρκο που γοργά υποδέχεται αναπλάσεις, έτοιμη η παιδική χαρά, έτοιμη η στέγη στο νηπιαγωγείο, ελαιοχρωματισμενα τα σχολεία, στολίδι η πεζογέφυρα, ξεκινά ανάπλαση της πλατείας άμεσα, συνεχίζεται η βοήθεια στον εξαιρετικά δραστήριο πολιτιστικό σύλλογο, μελετώνται οι νέες παρεμβάσεις της διοίκησής του για πρόσθετα έργα, προς διευθέτηση η ενισχυτική λειτουργία του υδατόπυργου…. Δεν σταμάτησε να παραθέτει έργα ο Δημήτρης Παπαστεργίου!

Τα Τρίκαλα έχουν Δήμαρχο! Από την 1η Κυριακή η εκλογή, από τη Δευτέρα 27 Μαΐου συνεχίζεται η δουλειά για κάθε οικισμό, συνοικισμό, χωριό και για την πόλη. Ναι! Τα Τρίκαλα αλλάζουν με τη συνεργασία όλων! Ναι! Ο Δήμος Τρικκαίων αποκτά το σύγχρονό του πρόσωπο, με υποδομές, αναπλάσεις, παρεμβάσεις, μεγάλα έργα. Εγιναν πολλά, συνεχίζουμε για τα περισσότερα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης