Περιφερειάρχης Ηπείρου : Ανύπαρκτοι έλεγχοι, πρόστιμα χάδι… Reviewed by Momizat on . Ανύπαρκτος ελεγκτικός μηχανισμός, πρόστιμα χάδι και λόγια μεγάλα… Αυτή είναι η κατάσταση στον πρωτογενή τομέα ο οποίος πλήττεται από τις ελληνοποιήσεις ακόμη κα Ανύπαρκτος ελεγκτικός μηχανισμός, πρόστιμα χάδι και λόγια μεγάλα… Αυτή είναι η κατάσταση στον πρωτογενή τομέα ο οποίος πλήττεται από τις ελληνοποιήσεις ακόμη κα Rating: 0

Περιφερειάρχης Ηπείρου : Ανύπαρκτοι έλεγχοι, πρόστιμα χάδι…

Περιφερειάρχης Ηπείρου : Ανύπαρκτοι έλεγχοι, πρόστιμα χάδι…

Ανύπαρκτος ελεγκτικός μηχανισμός, πρόστιμα χάδι και λόγια μεγάλα… Αυτή είναι η κατάσταση στον πρωτογενή τομέα ο οποίος πλήττεται από τις ελληνοποιήσεις ακόμη και προϊόντων ΠΟΠ.

Έτσι την περιέγραψε για μία ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης Hπείρου Ηλίας Καχριμάνης ο οποίος έγινε αποδέκτης του προβληματισμού των επιχειρήσεων που παράγουν φέτα κατά την έκθεση ANUGA στη Γερμανία.

Ο κ. Καχριμάνης επεσήμανε την ανάγκη να υλοποιηθούν άμεσα όσα έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

 «Έδωσαν το δικαίωμα – ανέφερε ακόμη ο Περιφερειάρχης- διαχρονικά οι κυβερνήσεις σε κάποιους να κάνουν τη δουλειά τους και μη ωφελημένοι να είναι οι σωστοί τυροκόμοι και ειδικά ο κτηνοτροφικός κόσμος που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το θέμα εδώ και τώρα πρέπει να τελειώνει. Να γίνει αυτό που πρέπει και να αισθάνονται όλοι όσοι παράγουν ποιοτικά προϊόντα, είτε αυτό είναι λάδι, είτε μέλι, είτε γαλακτοκομικά». 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή