«ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Περιοδεία στα Τρίκαλα πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο στελεχών του κόμματος ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Ζωής Κωνστντοπούλου. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λάμπρος Καραγιώ Περιοδεία στα Τρίκαλα πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο στελεχών του κόμματος ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Ζωής Κωνστντοπούλου. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λάμπρος Καραγιώ Rating: 0

«ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στα Τρίκαλα

«ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στα Τρίκαλα

Περιοδεία στα Τρίκαλα πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο στελεχών του κόμματος ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Ζωής Κωνστντοπούλου. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λάμπρος Καραγιώργος και Μαργαρίτης Πατσιαντάς είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους πολίτες για τις προτάσεις του κόμματος ενόψη της εκλογικής αναμέτρησης στις 26 Μαίου.

Όπως ανέφεραν στην TrikkiPress η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σηματοδοτεί την απόφαση να αντισταθούμε. Να μην σκύψουμε το κεφάλι. Να μην υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Να αγωνιστούμε ανυποχώρητα για την αποτίναξη του ζυγού της μνημονιακής δεσποτείας και των συμφερόντων που στηρίζουν και ωφελούνται από αυτό το αυταρχικό καθεστώς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή