Πληθαίνουν τα επεισόδια στο hot spot μεταναστών στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν τραυματισμένοι στο νοσοκ Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν τραυματισμένοι στο νοσοκ Rating: 0

Πληθαίνουν τα επεισόδια στο hot spot μεταναστών στη Λάρισα

Πληθαίνουν τα επεισόδια στο hot spot μεταναστών στη Λάρισα

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Λάρισας. Στο Κουτσόχερο, δίπλα στο ομώνυμο χωριό με λίγο πάνω από 300 κατοίκους, συνωστίζονται 1.436 πρόσφυγες και μετανάστες και κάθε τόσο χρειάζεται επέμβαση της Αστυνομίας.

Στις 3 Ιουνίου, η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Κιλελέρ ότι ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ομοεθνή του μέσα στο Κέντρο Φιλοξενίας. Το ανήλικο προσφυγόπουλο μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου βρέθηκαν ίχνη κακοποίησης, ο δράστης όμως δεν αποκαλύφθηκε.

Τα επεισόδια δεν λείπουν στο συγκεκριμένο Κέντρο Φιλοξενίας. Στις 18 Μαΐου, τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν σε έναν οικίσκο όπου διέμεναν τρεις πρόσφυγες και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο έναν 32χρονο από το Κονγκό, ενώ φέρονται να έκλεψαν χρήματα. Δυο ημέρες νωρίτερα, είχε διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 22χρονος πρόσφυγας με τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη που υπέστη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή