Πληροφορίες για «πάγο» στο διορισμό ηγεσίας στη Δικαιοσύνη από Παυλόπουλο Reviewed by Momizat on . Δεν θα υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για τον διορισμό της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως αναφέρουν πληροφορίες που άρχισαν να Δεν θα υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για τον διορισμό της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως αναφέρουν πληροφορίες που άρχισαν να Rating: 0

Πληροφορίες για «πάγο» στο διορισμό ηγεσίας στη Δικαιοσύνη από Παυλόπουλο

Πληροφορίες για «πάγο» στο διορισμό ηγεσίας στη Δικαιοσύνη από Παυλόπουλο

Δεν θα υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για τον διορισμό της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως αναφέρουν πληροφορίες που άρχισαν να κυκλοφορούν αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με αυτές, ο Προκόπης Παυλόπουλος φαίνεται πως δεν θα υπογράψει τελικά το Προεδρικό Διάταγμα με το σκεπτικό ότι η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα είχε προκαλέσει ήδη σφοδρές αντιδράσεις τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από δικαστικούς κύκλους οι οποίοι έθεταν θέμα αντισυνταγματικότητας με το σκεπτικό ότι δεν δύναται με υπηρεσιακή κυβέρνηση να προχωρά στον διορισμό της ηγεσίας του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή