“Πλούσιο” …το Τρικαλινό αστυνομικό δελτίο Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες (15-10-2015) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σ Συνελήφθη, χθες (15-10-2015) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σ Rating: 0

“Πλούσιο” …το Τρικαλινό αστυνομικό δελτίο

“Πλούσιο” …το Τρικαλινό αστυνομικό δελτίο
Συνελήφθη, χθες (15-10-2015) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Συνελήφθησαν, χθες (15-10-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, μια 47χρονη και ένας 56χρονος, διότι κατελήφθη αρχικά η πρώτη να κατέχει συνολικά (20) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα, από κατάστημα, ιδιοκτησίας του 56χρονου. Τα αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16-10-2015) στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού και κάνναβης.
Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16-10-2015) στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού και κάνναβης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή