Ποδηλασία: Σάρωσε ο Βολικάκης στο Μινσκ Reviewed by Momizat on . Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον σπουδαίο ποδηλάτη που κρατά ψηλά τη σημαία της ελληνικής ποδηλασίας. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Βολικάκη ο οποίος σάρωσε Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον σπουδαίο ποδηλάτη που κρατά ψηλά τη σημαία της ελληνικής ποδηλασίας. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Βολικάκη ο οποίος σάρωσε Rating: 0

Ποδηλασία: Σάρωσε ο Βολικάκης στο Μινσκ

Ποδηλασία: Σάρωσε ο Βολικάκης στο Μινσκ

Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον σπουδαίο ποδηλάτη που κρατά ψηλά τη σημαία της ελληνικής ποδηλασίας. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Βολικάκη ο οποίος σάρωσε τα μετάλλια και στο Γκραν Πρι του Μινσκ το οποίο διεξήχθη το προηγούμενο τριήμερο.

Ο ποδηλάτης από τον Βόλο ανέβηκε στο βάθρο τρεις φορές σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή όταν ο Βολικάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα πόντων (point race), ενώ μία ημέρα αργότερα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Όμνιουμ συγκεντρώνοντας 112 πόντους.

Στο τρίτο και τελευταίο του μετάλλιο στο Γκραν Πρι του Μινσκ είχε και την απαραίτητη βοήθεια από τον αδερφό του, Ζαφείρη Βολικάκη. Τα δύο αδέλφια από τον Βόλο κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Μάντισον.

Έτσι, οι δύο Έλληνες ποδηλάτες έκλεισαν ιδανικά ένα εξαιρετικό τριήμερο μαζεύοντας παράλληλα πόντους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή