Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Η Ράνια Σβίγκου αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του Πάνου Σκουρλέτη. Σε ηλικία μόλις 32 ετών, η Σβίγκου καλείται να ανταποκριθεί στις αυξη Η Ράνια Σβίγκου αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του Πάνου Σκουρλέτη. Σε ηλικία μόλις 32 ετών, η Σβίγκου καλείται να ανταποκριθεί στις αυξη Rating: 0

Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

svigou
Η Ράνια Σβίγκου αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του Πάνου Σκουρλέτη. Σε ηλικία μόλις 32 ετών, η Σβίγκου καλείται να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις τη θέσεις της εκπροσώπου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.
Η Ουρανία (Ράνια) Σβίγκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη, έχει καταγωγή από το Βόλο και τα Καλάβρυτα.
svigou
Είναι Υποψήφια Διδάκτορας στην Κοινωνιολογία της Εργασίας στο Πανεπιστήμιο της Ναντέρ και στο Κέντρο Κοινωνιολογικών και Πολιτικών Ερευνών του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας, με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο “Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές”, ενώ συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην πολιτική επιστήμη και την κοινωνιολογία.

Ενταγμένη από το 2000 στη Νεολαία Συνασπισμού, διετέλεσε μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης, Γραμματέας Σπουδάζουσας, καθώς και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετείχε στο Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό φόρουμ από την ίδρυσή τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή