"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ποιοι εξελέγησαν στις Επιτροπές του Δ. Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το απόγευμα της Κυριακής, 7 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις , 6:30 ξεκίνησε η προβλεπόμενη διαδικασία σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύληςγια την εκλογή μελών του Προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και η εκλογή εκπροσώπων στη Π.Ε.Δ. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων)

Την πρώτη αυτή συνεδρίαση συγκάλεσε και προέδρευσε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πρώτα ο Ανθρωπος» κ. Βασίλης Αναγνώστου.

Ήταν παρόντες οι 32 δημοτικοί σύμβουλοι και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας. Απουσίαζε η δημοτική σύμβουλος  Καραίσκου Γεωργία

Για την θέση του Προέδρου του οργάνου προτάθηκε από το συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Μαράβα, ο κ. Θανάσης Γιαννοτάκης.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου, ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης, όπως προβλέπεται, πρότεινε τον κ. Μπόμπορας Αθανάσιος

Για τη θέση του Γραμματέα, αν και ο συνδυασμός της ελάσσονος αντιπολίτευσης, η «Λαϊκή Συσπείρωση» είχε δικαίωμα να προτείνει τον υποψήφιο, με δήλωση του επικεφαλής της παράταξης κ. Ζάχος Απόστολος, δεν το έπραξε, θεωρώντας το ρόλο διακοσμητικό.

Στη τελική ψηφοφορία ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του οργάνου ο κ. Θανάσης Γιαννοτάκης λαμβάνοντας 26 ψήφους υπέρ και 6 λευκά επί συνόλου 32 ψηφισάντων δημοτικών συμβούλων.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου, ο κ. Μπόμπορας Αθανάσιος έλαβε 24 ψήφους υπέρ και 8 λευκά.

Για τη θέση του Γραμματέα, ο κ. Νάκος Χρήστος, εξελέγη λαμβάνοντας 30 ψήφους υπέρ, 2 λευκά

Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Κρούπης Κωνσταντίνος, Μπακάλης Χρήστος, Μπαλατσούκας κωνσταντίνος, Κωστάκης Αθανάσιος, Αναγνώστου Βασίλειος, Λαμπρογιώργος Ηλίας, με αναπληρωματικά μέλη τους Αγγέλη Σωτήριο, Τζάνη Βησσαρίων, Νάκο Χρήστο.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι Χαντζής Σωτήριος, Οικονόμου Λαμπρινή, Καραίσκου Γεωργία, Τζάνης Βησσαρίων , Μπόμπορας Παύλος, Δούδαλας Κωνσταντίνος Παλλαντζάς Γεώργιος και αναπληρωματικά μέλη τους Αλέκος Ευάγγελος, Κατσίβελος Βύρων, Τζιορτζιώτης Γεώργιος.
pyli2 pyli1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης