Ποιοι θα πάνε στην ομιλία Τζιτζικώστα στα Τρίκαλα; Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή και ώρα 7.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Τρικάλων (Βενιζέλου 1) θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία του υποψήφιου Προέδρου ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα. Στήν ο Την Κυριακή και ώρα 7.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Τρικάλων (Βενιζέλου 1) θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία του υποψήφιου Προέδρου ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα. Στήν ο Rating: 0

Ποιοι θα πάνε στην ομιλία Τζιτζικώστα στα Τρίκαλα;

Ποιοι θα πάνε στην ομιλία Τζιτζικώστα στα Τρίκαλα;

Την Κυριακή και ώρα 7.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Τρικάλων (Βενιζέλου 1) θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία του υποψήφιου Προέδρου ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα.
Στήν ομιλία του  ο κ. Τζιτζικώστας θα διατυπώσει τις θέσεις του και το όραμα του για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτά λέει το δελτίο Τύπου. από στελέχη, έχει στάνταρ υποστηρικτές, τον Κ. Σκρέκα, τον Θανάση Λιουτα και τον Νίκο Μουακιάρη. Τα γκάλοπ και η γενική αίσθηση είναι πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα κερδίσει. Αλλά το θέμα είναι: ποιοι θα πάνε να ακούσουν τον γόνο μιας ακόμη πολιτικής οικογένειας στη ΝΔ; Θα υπάρξουν εκπλήξεις;….

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή