"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Ποιο είναι το background του Κώστα Σπαθή;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να συνδυάσει την αισθητική, τους νόμους της αρχιτεκτονικής και τις σύγχρονες τάσεις στα social media. Κι όμως, ο Κώστας Σπαθης το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

greecf4

Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι must, αν αγαπάς τη φωτογραφία και την Ελλάδα. Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι τον ακολουθούν στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο αναδεικνύοντάς τον σε digital influencer (τον έχει προτείνει ακόμα και το ίδιο το Instagram ως must λογαριασμό!).

sal7

Ο Κώστας Σπαθής κατάγεται από τα Τρίκαλα , γιος του πρώην δημάρχου Γιώργου Σπαθή και της Στεφανίας Σαλταγιάννη , σπούδασε Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων στο ΑΤΕΙ Πάτρας και Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Εργάστηκε επί χρόνια ως αρχιτέκτονας. Η οικονομική κρίση τον οδήγησε σε νέα μονοπάτια; τη φωτογραφία και μάλιστα με drone.

greecf10

Οι σπουδές αρχιτεκτονικής και η αισθητική που τον χαρακτηρίζει και ως άνθρωπο, ήταν τα εφόδια που είχαν ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του να είναι ουσιαστικά έργα τέχνης. Η γεωμετρία και η συμμετρία είναι πανταχού παρούσες στις φωτογραφίες του, από τις οποίες συνήθως λείπει η ανθρώπινη παρουσία, πλην μερικών εξαιρέσεων στις οποίες πρωταγωνιστεί η δίδυμη αδερφή του Νάνσυ. Μέσα από τα μάτια του και τον φακό του, βλέπουμε την πατρίδα μας με ένα μοναδικό τρόπο, ο οποίος αποτυπώνεται στο καταπληκτικό λεύκωμα «Greece by Drone».

«Greece by Drone»: Ο Tρικαλινός ταλαντούχος φωτογράφος Κώστας Σπαθής μιλάει για το λεύκωμα
https://www.instagram.com/spathumpa/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης