Πολλά τα εκατομμύρια… ζαλίστηκα Reviewed by Momizat on . Ένα εκατομμύριο... ξέχασε να το δηλώσει... μάλλον όχι, δεν το δήλωσε, λέει, τη χρονιά πού το δάνεισε... για να δανείζεις ένα εκατομμύριο σίγουρα δεν είναι το μο Ένα εκατομμύριο... ξέχασε να το δηλώσει... μάλλον όχι, δεν το δήλωσε, λέει, τη χρονιά πού το δάνεισε... για να δανείζεις ένα εκατομμύριο σίγουρα δεν είναι το μο Rating: 0

Πολλά τα εκατομμύρια… ζαλίστηκα

Πολλά τα εκατομμύρια… ζαλίστηκα

Ένα εκατομμύριο… ξέχασε να το δηλώσει… μάλλον όχι, δεν το δήλωσε, λέει, τη χρονιά πού το δάνεισε… για να δανείζεις ένα εκατομμύριο σίγουρα δεν είναι το μοναδικό σου… θα έχεις κάνα δυο πέντε’ έξι ακόμη στην καβάτζα… και ο Μητρόπουλος είχε μια ιστορία με μια αμοιβή ενός εκατομμυρίου… α και ο Τσουκαλάς πήρε εφάπαξ περίπου ένα εκατομμύριο… τι γίνεται ρε παιδιά… πολλά τα εκατομμύρια… ζαλίστηκα.

Ο Κατρούγκαλος ( ταρίφα 12% ) όμως λέει ότι οι συντάξεις των 1000 ευρώ είναι μεγάλες… πρέπει να μειωθούν… εκτός και αν βρεθεί κανένα… ισοδύναμο.

Τα εκατομμύρια… μας δουλεύουν κανονικά. Ευτυχώς πού υπάρχει και ο τρελλογιατρός… γιά να μας προσγειώνει “ξέρατε τι θα σας κάναμε και παρ’ όλα αυτά μας ψηφίσατε”… και για να μας θυμίζει ότι ο λαός είναι πάντοτε σοφός…αλλά και προδομένος.

Καλό ξημέρωμα φίλες και φίλοι μου..

Γιώργος Ταγαρίδης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή