Που ήταν όλοι αυτοί ; Reviewed by Momizat on . Δημήτρης Καπέλας ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Αυτοί οι κύριοι που κουνάνε το δάχτυλο και μιλάνε ακόμη και σήμερα, μετά από περικοπή του 35 έως 40% των μισθών για ευθύνη των εργαζο Δημήτρης Καπέλας ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Αυτοί οι κύριοι που κουνάνε το δάχτυλο και μιλάνε ακόμη και σήμερα, μετά από περικοπή του 35 έως 40% των μισθών για ευθύνη των εργαζο Rating: 0

Που ήταν όλοι αυτοί ;

Που ήταν όλοι αυτοί ;

Δημήτρης Καπέλας ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Αυτοί οι κύριοι που κουνάνε το δάχτυλο και μιλάνε ακόμη και σήμερα, μετά από περικοπή του 35 έως 40% των μισθών για ευθύνη των εργαζομένων κ για ευθύνη του συνδικάτου ας μας πει που ήταν άραγε αυτοί όταν φωνάζαμε πως ο τεμαχισμός της επιχείρησης με το τρόπο που τον επιχειρούν θα φέρει την φτωχοποίηση της επιχείρησης.

Γιατί εμείς είμασταν στο δρόμο κ σε απεργίες!! Που ήταν όταν εν μια νυχτί υπουργός της ΝΔ άλλαζε τις άδειες παραγωγής του κ Μυτιλιναίου .

Γιατί εμείς το καταγγείλαμε αλλά δεν είδαμε να ιδρώνει το αυτί κανενός δημοσιογράφου!
Που ήταν όταν ψηφιζόταν το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ που όπως αποδείχτηκε ήταν η απαρχή των μειωμένων εσόδων της. Γιατί εμείς είμασταν έξω από τα πιεστήρια με τα ΜΑΤ!!
Που ήταν όταν φωνάζαμε για την μη καταβολή των ΥΚΟ που στερούσαν την ΔΕΗ από έσοδα.

Που ήταν όταν όταν μέσω των Μ.Α.Μ.Κ της άρπαξαν 812 εκ. και το δώρισαν στους ιδιώτες.
Που ήταν όταν ψηφιζόταν διάφοροι νομοί δήθεν υπέρ της απελευθέρωσης την εμπόδιζαν να παράγει φθηνή ενέργεια αποκλείοντας τα 2/3 των υδροηλεκτρικών και το σύνολο των λιγνιτών προς όφελος των ιδιωτών!.

Που ήταν όταν την ανάγκαζαν να πουλά φτηνά επί ζημία σε ιδιώτες και στην συνέχεια να αγοράζει η ίδια ακριβά ενέργεια!.
Που ήταν όταν η ΡΑΕ χόρευε στο ρυθμό κ σκοπό των ιδιωτών χαρίζοντας τους εκατομμύρια την ίδια στιγμή που ανάγκαζε την ΔΕΗ να σβήνει κερδοφόρες μονάδες.!

Που ήταν όλοι αυτοί όταν την απέκλειαν από την επέκταση των αιολικών της πάρκων.!
Και μια σειρά άλλων εγκληματικών ενεργειών που σκοπό είχαν υποτίθεται το άνοιγμα της αγοράς με μια ΔΕΗ έρμαιο των πολιτικών συμφερόντων.

Μάλλον τώρα ήρθαν στη χώρα κ δεν γνωρίζουν ακόμη καλά. 
Την επόμενη λοιπόν φορά που θα κουνήσουν το δάχτυλο τους ας μπουν στον κόπο να μάθουν πρώτα

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Αγαπητέ μου
  Ακόμη δεν σας έγινε κατανοητό. Αυτοί είναι νεοφιλελεύθεροι οικονομολόγοι και στα μεγάλα πανεπιστήμια που σπούδασαν, οι περισσότεροι με τα λεφτά του μπαμπά, γιατί δεν μπορούσαν να μπουν στα Ελληνικά, το μόνο που έμαθαν είναι ότι “οι αγορές και ο ανταγωνισμός θα λύσουν όλα τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα”.
  Τα Μάστερ και τα διδακτορικά τους είναι αντιγραφές επί αντιγραφών και τα γράφουν συνήθως κάποια παρακείμενα των πανεπιστημίων γραφεία. Έτσι λοιπόν με βάση τις αρχές αυτής της τόσο αρχέγονης και βάρβαρης θεωρίας όλα πρέπει να δοθούν στους ιδιώτες
  Στη λογική αυτών των κυβερνητών έπεσε και η ΔΕΗ. Η αδιαφορία τους για τη δυστυχία που επιφέρει η πρακτική αυτή στο κοινωνικό σύνολο είναι άκρως κυνική.
  Βρίσκουν πολλών ειδών τρόπους και τεχνάσματα να πτωχεύουν κερδοφόρες επιχειρήσεις ώστε να πωληθούν αντί πινακίου φακής και του ιδίου οφέλους μέσω της διδομένης. προμηθείας.
  Και μη χειρότερα.

  Δικαιόπολης.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή