"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Προεδρία της ΝΔ: Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας οι υποψήφιοι – κόπηκε ο Γωργιάδης

lafarm

Σχετικά άρθρα

ypopsifioi-ND4-864x400_c

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η διαδικασία για τη διεκδίκηση της προεδρίας στη ΝΔ, καθώς στις έξι το απόγευμα, έληξε και τυπικά η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων. Την προεδρία θα διεκδικήσουν, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας .

Στις 11.10 το πρωί κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ λίγη ώρα αργότερα στις 12:30 ακολούθησε και η κατάθεση της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σε δηλώσεις του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του τόνισε πως προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της ΝΔ. «Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Στο και πέντε έφτασε στα γραφεία της ΝΔ, και ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να καταθέσει την αίτηση για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ – Για λίγα λεπτά καθυστέρηση και παρά το… «on camera» τρέξιμο μέχρι τα γραφεία του κόμματος έμεινε εκτός νυμφώνος – Ο κ. Γεωργιάδης υπέβαλε ένσταση κατά της απόφασης της ΚΕΦΕ – «Έμαθα από τις ειδήσεις ότι έκοψαν την υποψηφιότητά μου», είπε .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης