Προς Κώστα Αγοραστό : Ιδού η Θεσσαλία , ιδού και το πήδημα !!! Reviewed by Momizat on . Αγαπητέ Περιφερειάρχη , γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα Άγραφα παραδίδονται στις ανεμογεννήτριες. Ξέρετε επίσης πολύ καλά ότι ο Βόλος πνίγεται από την βρώμα των σκου Αγαπητέ Περιφερειάρχη , γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα Άγραφα παραδίδονται στις ανεμογεννήτριες. Ξέρετε επίσης πολύ καλά ότι ο Βόλος πνίγεται από την βρώμα των σκου Rating: 0

Προς Κώστα Αγοραστό : Ιδού η Θεσσαλία , ιδού και το πήδημα !!!

Προς Κώστα Αγοραστό : Ιδού η Θεσσαλία , ιδού και το πήδημα !!!

Αγαπητέ Περιφερειάρχη , γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα Άγραφα παραδίδονται στις ανεμογεννήτριες.

Ξέρετε επίσης πολύ καλά ότι ο Βόλος πνίγεται από την βρώμα των σκουπιδιών που καίει η ΑΓΕΤ.

Γνωρίζετε καλύτερα από όλους ότι το φράγμα της Μεσοχώρας στα Τρίκαλα είναι εδώ και δεκαετίες σημείο αμφιλεγόμενο και ότι πληθαίνουν οι φωνές από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ζητούν την πώληση του υδροηλεκτρικού φράγματος σε ιδιώτες .

Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος και του πλούτου αυτού του τόπου και της χώρας είναι πολύ σοβαρή και βαθιά πολιτική υπόθεση.

Επειδή οι κυβερνήσεις εξαπάτησαν τους πολίτες και ξεπουλούν τη χώρα.

Και επειδή τα τελευταία χρόνια έχουν εξαπατηθεί οι πολίτες όλων των πολιτικών χώρων , η εκτίμηση μας είναι – αν θέλετε το όνομα σας να μείνει ανεξίτηλο στην τοπική ιστορία – να τεθείτε επικεφαλής των τοπικών κοινωνιών ώστε να βοηθήσετε οι πολίτες να αντιδράσουν ενωμένοι στο ξεπούλημα .

Δεν είναι ώρα για κομματικούς διαχωρισμούς. Είναι η ώρα της συνεργασίας.

Την τραγωδία της έλλειψης αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο μπορείτε να την ξεπεράσετε με την κινητοποίηση των τοπικών αντιπεριφερειαρχών οι οποίοι «ποιούν την νήσσαν» [κάνουν την πάπια].

Η Θεσσαλία ανήκει στους πολίτες και στις γενιές που έρχονται μετά από εμάς.

Οφείλουμε να την παραδώσουμε ακέραιη.

Ιδού η Θεσσαλία , ιδού και το πήδημα !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή