Προς κ. Γιώργο Χονδρό επιστολής το ανάγνωσμα … Reviewed by Momizat on . Πριν από μερικές ημέρες ο κ Γιώργος Χονδρός , από τα ιστορικά στελέχη του Σύριζα , αναφορικά με την εξελίξεις στο νοσοκομείο Τρικάλων είχε δηλώσει :  «Στο Δημόσ Πριν από μερικές ημέρες ο κ Γιώργος Χονδρός , από τα ιστορικά στελέχη του Σύριζα , αναφορικά με την εξελίξεις στο νοσοκομείο Τρικάλων είχε δηλώσει :  «Στο Δημόσ Rating: 0

Προς κ. Γιώργο Χονδρό επιστολής το ανάγνωσμα …

Προς κ. Γιώργο Χονδρό επιστολής το ανάγνωσμα …

Πριν από μερικές ημέρες ο κ Γιώργος Χονδρός , από τα ιστορικά στελέχη του Σύριζα , αναφορικά με την εξελίξεις στο νοσοκομείο Τρικάλων είχε δηλώσει : 

«Στο Δημόσιο Νοσοκομείο Τρικάλων συμβαίνουν πράγματα που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ακυρώνουν το πολύ θετικό έργο της Κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας». 

Γιώργος Χονδρός : Εκθέτουν τον Σύριζα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Τρικάλων

Η απάντηση από τον κ. Κώστα Ντόβα επί σειρά ετών πρόεδρο του Δ.Σ. των εργαζομένων και σήμερα  μέλος του Δ.Σ. υπεύθυνος του Ενιαίου ψηφοδελτίου .

η εικόνα προφίλ του Costas Ntovas

Κώστας Ντόβας : Μια επίσκεψη σας στο νοσοκομείο κ Xονδρέ και μια ενημέρωση από την διοίκηση αλλά και από τους εργαζόμενους και τους ασθενείς θα σας αποδείξει ότι όλα αυτά που λέτε είναι ψέματα.

Το νοσοκομείο μας έχει ξεπεράσει τον ρόλο του ως δευτεροβάθμιο εξυπηρετεί ασθενείς των όμορων νομών με μεγάλη επιτυχία προσφέρει ότι καλύτερο για επαρχιακό νοσοκομείο στους συμπολίτες μας καθώς διοίκηση ιατρικό νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό έχουν άψογη συνεργασία.

Γιατί λοιπόν και ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από την κοινοποίηση σας!!!!!!!!! Μήπως η απουσία σας από την τοπική κοινωνία που θα σας διαψεύσει Μήπως η μη ενημέρωση σας από τα δρώμενα του νοσοκομείου .

Μήπως η παραπληροφόρηση από τους προβοκάτορες-συμφεροντολόγους που λυμαίνανε τόσα χρόνια τον χώρο μας και αντί να επικροτείται την προσπάθεια αυτή που γίνεται γίνεστε και εσείς συνένοχος αυτών των λίγων που με ασύστολα ψέματα προσπαθούν να ανακαλύψουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν η να τα μεγαλοποιούν .

Έλεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποια είναι λοιπόν αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο μας?

Σας περιμένουμε να μας ενημερώσετε το νοσοκομείο είναι ανοικτό όλο το 24 ωρο επί της οδού Καρδίτσας ελάτε δείτε πιστέψτε και ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη όχι από την διοίκηση και τους εργαζόμενους -άλλωστε εμείς τόσα χρόνια σας μάθαμε- αλλά από τους πολίτες που εμπιστεύονται το νοσοκομείο μας .

Τέλος απλώς να σας επισημάνω ότι δεν ανήκω στο Σύριζα και δεν μιλώ πολιτικά μιλώ ως εργαζόμενος με 33 χρόνια στην πλάτη μου και αυτό που έλεγα και λέω πάντα …στην υγεία δεν χωράνε σημαίες και επειδή και εμείς είμαστε χρήστες υγείας θέλουμε για όλους το άριστο και για αυτό αγωνιζόμαστε!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος το έργο στην Μεσοχώρα τι γίνεται!!!!!!!!!!!!

Σχόλια (6)

 • Maria

  Είναι θλιβερο το γεγονός πως άτομα τα οποία δεν μπορούν να αρθρώσουν μια πλήρη πρόταση μπορεί να ηγούνται σε συλλογικά όργανα. Ακόμη πιο θλιβερό είναι να βρίσκεις τους παρόντες καλύτερους και να κεραυνοβολείς αυτούς που μέχρι πρότεινος εξυμνούσες.

  Απάντηση
 • "το κανις"

  Το »κανίς» …μίλησε!!!Ωρέ τι ζούμε …τι ζούμε….

  Απάντηση
 • Νοσοκομειακός

  Ο Παρθένης του έγραψε το κείμενο;..ή μήπως η Σταυρούλα;Το ότι Ο Κέφος το επιμελήθηκε ιδεολογικά είναι σίγουρο….

  Απάντηση
 • Καημένη Ελλάς

  Ποιός είναι ωρέ αυτό το βαθυστόχαστο στέλεχος του Νοσοκομείου που μας λέει ότι τώρα πάμε καλά και κτυπάμε την διαπλοκή;
  Μήπως είναι ο επί μακρόν Πρόεδρος-συνδικαλιστής του Συλλόγου των εργαζομένων που επί της εποχής του συστάθηκε όλο αυτό το σύστημα που τώρα κατηγορεί; Ή μήπως η αριστερή Διοίκηση διεύρυνε τις συμμαχίες της προς τις δυνάμεις(βαθύ πράσινο-βαθύ μπλέ) που ήταν υπεύθυνες για την συγκρότηση του παλιού δύσοσμου συστήματος (ρουσφετολογικοί διορισμοί αγράμματων της Δεξιάς και του Πασοκ – μετατάξεις τραυματιοφορέων, μαγείρων και νοσηλευτών στην Διοικητική Υπηρεσία για να καλλωπίζονται εν ώρα υπηρεσίας);
  Πολιτικοί των Τρικάλων καμαρώστε το έργο που παράξατε και τα πολιτικά σας τέκνα…και σεις ψηφοφόροι, που πάσχετε από δυσλεξία και τυφλότητα, πληρώστε σήμερα την Εφορία για να μαζέψει στις πλάτες σας αυτά που σας έκλεψαν αυτοί που στοιχίζοσταν από πίσω τους…Συνεχίστε και σήμερα…, όπως ξέρετε καλά από το παρελθόν σας, και κάντε ήρωα τον αριστερό της ρουσφετολογικής Δεξιάς κ.Διοικητή.

  Απάντηση
 • Ο Καραγκούνης

  Φανταστείτε πως αυτόν και τους κολλητούς του οι εργαζόμενοι τους πετάξανε δια της ψήφου απο την πορτα και βρεθήκανε κάποιοι που τους φέρανε πίσω από τα παράθυρα γιατί όπως είπε κάποιο πουλί ή τριάδα ειναι
  αναντικαταστατη

  Απάντηση
 • Αριστερός ψάλτης, δεξιός καντηλανάφτης

  Πες μου ποιος σε υπερασπίζεται να σου πω ποιος είσαι.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή