Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για απεργοσπασία Reviewed by Momizat on . Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ (Πορτοσάλτε, Λυριτζή, Οικονόμου, Κοσιώνη και άλλους) αποφάσισε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ (Πορτοσάλτε, Λυριτζή, Οικονόμου, Κοσιώνη και άλλους) αποφάσισε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Rating: 0

Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για απεργοσπασία

Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για απεργοσπασία

Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ (Πορτοσάλτε, Λυριτζή, Οικονόμου, Κοσιώνη και άλλους) αποφάσισε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές:
Για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.
Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είχαν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό γιατί εργάστηκαν κανονικά κατά τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έγιναν στον σταθμό από τα τέλη Νοεμβρίου και στα μέσα Δεκεμβρίου του 2011 σε αντίδραση στις πιέσεις που ασκούσε η Διοίκηση του σταθμού για υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας με μείωση αποδοχών κατά 20%.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή