"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας η ομάδα Πετοσφαίρισης του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για το 2019 !!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Β΄ Φάση για το σχολικό πρωτάθλημα με νικήτρια ομάδα στην Πετοσφαίριση η ομάδα αγοριών του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης η οποία κέρδισε την ομάδα Πετοσφαίρισης του 9ου ΓΕΛ Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ στη Λάρισα.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας Πετοσφαίρισης του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης γιατί με το ήθος τους την αγωνιστικότητά τους και τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειες τους, συνέβαλλαν στην προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην αυτό-βελτίωσή τους που αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους των διασχολικών αγώνων.

Συγχαρητήρια πολλά στην ομάδα Πετοσφαίρισης κοριτσιών που μέσα από επίμονες και συστηματικές προσπάθειες έφτασαν στον τελικό Πετοσφαίρισης της Β΄ Φάσης. Η ομάδα κοριτσιών Πετοσφαίρισης του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στον τελικό με το ΓΕΛ Ελασσόνας που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας χωρίς να καταφέρει να προκριθεί για την επόμενη φάση.

Συνεχίζει για το 2019 να είναι πρωταθλήτρια του Ν. Τρικάλων στην Πετοσφαίριση και οι μαθήτριες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το ήθος τους και την αγωνιστικότητά τους. Συγχαίρουμε επίσης ασχέτου αποτελέσματος όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη Β΄ Φάση του σχολικού πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες που παρακολούθησαν τους αγώνες με ζωντάνια, κοσμιότητα και σεβασμό στους κανόνες.

Ευχαριστίες πολλές στον γυμναστή του σχολείου μας και προπονητή των μαθητών μας, κ. Δημήτρη Αναγνώστου που με ζήλο αναλαμβάνει τις ομάδες του σχολείου μας με στόχο την επιτυχία, την προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και την αυτό-βελτίωσή των μαθητών/μαθητριών μας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές για την άψογη και πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων.

Το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκτός από άριστους μαθητές και άριστες μαθήτριες έχει και άριστους αθλητές διότι γνωρίζουν καλά ότι «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Η διευθύντρια του Λυκείου Μαριάννα Αποστόλου Καθηγήτρια Γαλλικών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης