"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Πρωτοβουλίες από εκπροσώπους του ενιαίου ψηφοδελτίου των εργαζομένων του νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση : Στις 17-1-2018 εκπρόσωποι του ενιαίου ψηφοδελτίου επισκέφτηκαν το Υπουργείο Υγείας και συναντήθηκαν με τον Αν Υπουργό κ.Πολάκη και τον Δ/ντή του γραφείο του κ.Χρήστο Σακελλαρίου και συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν τον χώρο της υγείας.


Ανάμεσα στα ζητήματα θέσαμε και το θέμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και την απομάκρυνσή τους από όλους τους κλάδους (επιστασίας, εστίασης, φύλαξης)με άμεση αντικατάσταση του ισχύουν θεσμικού πλαισίου για λόγους δημοσίου συμφέροντος.
Στο γεγονός ότι πρέπει να γίνει άμεση μετατροπή των συμβάσεων των καθαριστριών σε αορίστου χρόνου καθ ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και όχι επείγουσες και απρόβλεπτες.
Έγινε συζήτηση για τους οργανισμούς προκειμένου να περιλαμβάνουν θέσεις για τις ανωτέρω ειδικότητες ώστε να υπάρξουν προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό.
Η απάντηση του Υπουργείου ήταν ότι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η επίλυση αυτών των προβλημάτων και η προσπάθειά τους για κατάθεση ρυθμίσεων έτσι ώστε να μην υπάρχουν εργολάβοι στα νοσοκομεία.
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και η αναφορά στο νοσοκομείο μας από την πλευρά του Υπουργείου θετική .
Θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις σε σχέση με ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο μας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης