Πρωτοβουλίες από τη Λέσχη Εργασίας για ασφαλιστικό και πρόσφυγες Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 5/10, συνέλευση της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Η συνέλευση αποφάσισε την ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικά με τη συλ Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 5/10, συνέλευση της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Η συνέλευση αποφάσισε την ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικά με τη συλ Rating: 0

Πρωτοβουλίες από τη Λέσχη Εργασίας για ασφαλιστικό και πρόσφυγες

prwtomagia_lesxi

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 5/10, συνέλευση της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.
Η συνέλευση αποφάσισε την ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικά με τη συλλογή ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες μέσω της συνδιοργάνωσης συναυλίας με την τοπική ΕΡΤ καθώς και την προβολή του του ντοκιμαντέρ «Ταξισυνειδησία» του Κωστή Καρπόζηλου.
Επίσης, σχετικά με το ασφαλιστικό αποφασίστηκε η Λέσχη να απευθυνθεί σε όλες τις συλλογικότητες, σωματεία, συνδικάτα, συνδικαλιστικές παρατάξεις, πολιτικές οργανώσεις, στέκια, τοπικά κινήματα, πρωτοπόρους συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες, αγωνίστριες κι αγωνιστές, ώστε να γίνει μια πρώτη συζήτηση και να υπάρξουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες το ερχόμενο χρονικό διάστημα.
Σε αυτό το πλαίσιο, την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η πρώτη ανοιχτή συνέλευση στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο» στις 8:30 το βράδυ, προκειμένου να συζητηθούν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για το ασφαλιστικό.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή