Πρωτόγνωρο πολιτικό έλλειμμα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . "Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να τη καθοδηγείς" είχε πεί κάποτε ο Βλάντιμιρ Λένιν. Την παραπάνω ρήση του κομμουνιστή ηγέτη θυμήθηκα, π "Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να τη καθοδηγείς" είχε πεί κάποτε ο Βλάντιμιρ Λένιν. Την παραπάνω ρήση του κομμουνιστή ηγέτη θυμήθηκα, π Rating: 0

Πρωτόγνωρο πολιτικό έλλειμμα στα Τρίκαλα

Πρωτόγνωρο πολιτικό έλλειμμα στα Τρίκαλα

“Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να τη καθοδηγείς” είχε πεί κάποτε ο Βλάντιμιρ Λένιν.

Την παραπάνω ρήση του κομμουνιστή ηγέτη θυμήθηκα, παρακολουθώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα, να έχουν εγκλωβιστεί στην υπόθεση Λυγνάδη και την απεργία πείνας του Κουφοντίνα, αδυνατώντας ουσιαστικά να παρουσιάσουν εναλλακτική και ρεαλιστική πολιτική πρόταση, στη κοινωνία.

Τα ίδια συναισθήματα είναι λογικό να νιώθει και ο κάθε Τρικαλινός, για το πολιτικό έλλειμμα που υφίσταται στα Περιφερειακά και τα τοπικά θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης.

Αναφέρομαι βέβαια στην ανυπαρξία πολιτικού λόγου και την παντελή απουσία θέσεων, από την αντιπολίτευση στη Περιφέρεια και στους Δήμους του νομού.

Η πραγματικότητα αυτή αποδεικνύει περίτρανα, ότι οι εκάστοτε αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί, ουσιαστικά έχουν ως αυτοσκοπό τη κατάληψη θώκων που συνεπάγεται η εξουσία και την εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή