Πρόκειται για κάτι πολύ βαθύτερο…. Reviewed by Momizat on . ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ... Δεν πρόκειται απλά για Ιστορική δικαίωση, αναγνώριση, η και απόδοσ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ... Δεν πρόκειται απλά για Ιστορική δικαίωση, αναγνώριση, η και απόδοσ Rating: 0

Πρόκειται για κάτι πολύ βαθύτερο….

kapelas
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ …
Δεν πρόκειται απλά για Ιστορική δικαίωση, αναγνώριση, η και απόδοση τιμής, εξ άλλου για τον ΑΡΗ η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει ήδη αποφασίσει αμετάκλητα τοποθετώντας τον στο ψηλότερο σκαλοπάτι των Αγωνιστών αυτού του τόπου για λευτεριά και εθνική ανεξαρτησία !

ARIS

Πρόκειται για Ιστορικό εξαγνισμό μιας ολόκληρης πόλης που ενώ έδωσε αίμα και εκατοντάδες θύματα στην αντίσταση κατά του Ναζισμού, η τελευταία αποτρόπαιη πράξη των ταγματασφαλιτών στον φανοστάτη της πόλης, θα στοιχειώνει άδικα τον μαρτυρικό τόπο μας.
Οφείλουμε την αποκατάσταση αυτής της ντροπιαστικής στιγμής και Ιστορικής πλάνης με μια λυτρωτική πράξη.
Οφείλουμε να μετατρέψουμε το σημείο της ντροπής, σε μνημείο Τιμής και ιστορικής μνήμης για τον Άρη Βελουχιώτη, Για τον Αρη της πρώτης ψυχής και τελευταίας πνοής της Εθνικής Αντίστασης του λαού μας!!!
Καπέλλας Δημήτρης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή