«Πυρ και μανία» με τον Σταθάκη οι φαρμακοποιοί! – Σε δύσκολη θέση ο Σιμορέλης Reviewed by Momizat on . Όλα δείχνουν ότι ο κ. Σταθάκης «τα βρήκε» με το Κουαρτέτο για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων και αυτό αποτελεί «casus belli» για τους φα Όλα δείχνουν ότι ο κ. Σταθάκης «τα βρήκε» με το Κουαρτέτο για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων και αυτό αποτελεί «casus belli» για τους φα Rating: 0

«Πυρ και μανία» με τον Σταθάκη οι φαρμακοποιοί! – Σε δύσκολη θέση ο Σιμορέλης

farmakopoih

Όλα δείχνουν ότι ο κ. Σταθάκης «τα βρήκε» με το Κουαρτέτο για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων και αυτό αποτελεί «casus belli» για τους φαρμακοποιούς, που ξεκινούν κινητοποιήσεις. Την ίδια ώρα ο βουλευτής Τρικάλων του Σύριζα Χρήστος Σιμορέλης , φαρμακοποιός στο επάγγελμα , θα πρέπει να διαλέξει αν θα στηρίξει την κυβερνητική επιλογή ή αν θα πάει με το μέρος των φαρμακοποιών .

simorelis fortose

Οι φαρμακοποιοί «τα έσπασαν» και με τον ΣΥΡΙΖΑ… Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επισημαίνει ότι «κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, κ. Σταθάκη, σχετικά με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό των φαρμακείων. Διέκοψε την συνεδρίαση και επειγόντως μετέβη στο υπουργείο Υγείας».

Στη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, διαπιστώθηκε ότι «στην πρόταση για την τελική διατύπωση της υπουργικής απόφασης, καταλύεται πλήρως ο επιστημονικό ρόλος του φαρμακοποιού και ο επιστημονικός χαρακτήρας του φαρμακείου».

Μετά την συνάντηση, ο Σύλλογος συνέχισε τη συνεδρίαση του και αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 2.30 το μεσημέρι και να εισηγηθεί την πραγματοποίηση 24ωρων κυλιόμενων απεργιών στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα συγκληθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή