Πόσο πιθανό είναι ένα lockdown στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πριν μερικές εβδομάδες δεν συγκέντρωνε καμία πιθανότητα ως σενάριο, όμως σήμερα φαντάζει ως μία λύση στην προσπάθεια να μειωθεί η αυξητική διασπορά του covid-19 Πριν μερικές εβδομάδες δεν συγκέντρωνε καμία πιθανότητα ως σενάριο, όμως σήμερα φαντάζει ως μία λύση στην προσπάθεια να μειωθεί η αυξητική διασπορά του covid-19 Rating: 0

Πόσο πιθανό είναι ένα lockdown στα Τρίκαλα

Πόσο πιθανό είναι ένα lockdown στα Τρίκαλα

Πριν μερικές εβδομάδες δεν συγκέντρωνε καμία πιθανότητα ως σενάριο, όμως σήμερα φαντάζει ως μία λύση στην προσπάθεια να μειωθεί η αυξητική διασπορά του covid-19 στο Νομό Τρικάλων.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται στην κορυφή της γεωγραφικής κατανομής των κρουσμάτων και οι αριθμοί που καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικοί. 

Τα μηνύματα που έρχονται από τα σχολεία , το νοσοκομείο , τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις εκκλησίες , μπαράκια κ.α. δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά και βέβαια αλίμονο αν με την κατάσταση αυτή μπούμε Οκτώβρη-Νοέμβρη.

Το θέμα είναι ότι αν οι πολίτες χαλαρώσουν τελείως, τότε θα υπάρξει πρόβλημα.

Με την διαρκή αύξηση των κρουσμάτων , όλο και πιο έντονα έχει αρχίσει να συζητιέται το πιθανό σενάριο για τοπικό lockdown.

Από την επιστημονική κοινότητα επισημαίνεται ότι θεωρείται πιθανό το τοπικό lockdown, αν επιδεινωθεί η κατάσταση.

Σίγουρα πρόκειται για ένα σενάριο ανοικτό , αν και όλοι θέλουν να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και τις συνέπειες που θα έχει στην παραπαίουσα Τρικαλινή οικονομία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή