Πότε είναι επιτυχημένη η θητεία ενός αντιπεριφερειάρχη Reviewed by Momizat on .  Πέντε χρόνια μετά , η αξιολόγηση του χάρτη των έργων και των δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ασφαλώς με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και α  Πέντε χρόνια μετά , η αξιολόγηση του χάρτη των έργων και των δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ασφαλώς με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και α Rating: 0

Πότε είναι επιτυχημένη η θητεία ενός αντιπεριφερειάρχη

Πότε είναι επιτυχημένη η θητεία ενός αντιπεριφερειάρχη

 Πέντε χρόνια μετά , η αξιολόγηση του χάρτη των έργων και των δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ασφαλώς με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα έδωσε προστιθέμενη αξία στον τόπο.

Δεν θα σταθούμε στα έργα που έγιναν . Ούτε στα θεμελιώδους σημασίας έργα υποδομής που δρομολογήθηκαν 

Εκεί που θα δίναμε τα θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο Μιχαλάκη είναι οι – χωρίς τυμπανοκρουσίες – κοινωνικές παρεμβάσεις, φροντίδας και ενίσχυσης συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη συμπαράστασης, υποστήριξης ή ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας .

Πρόκειται για κοινωνικό έργο ουσίας.

Υπάρχουν όμως και άλλες δράσεις οι οποίες δυστυχώς δεν αναδείχθηκαν επικοινωνιακά όσο θα έπρεπε .

Παράδειγμα η αγροτική οικονομία και ο τουρισμός, δύο βασικοί αναπτυξιακοί πυλώνες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ασφαλώς και έκαναν μεγάλα βήματα προς τα εμπρός.

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε τη διεκδίκηση διαφόρων προγραμμάτων που έδωσαν ανάσα σε παραγωγούς , κτηνοτρόφους και επαγγελματίες .

Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε τον αγώνα της Περιφερειακής Ενότητας για τις πανεπιστημιακές σχολές .

Σε μία περίοδο όπου η κοινωνία εξακολουθεί να δοκιμάζεται βαθιά, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων κατάφερε να μείνει όρθια και ζωντανή σε μια περίοδο όπου τα πάντα κατέρρεαν.

Να μην εγκαταλείψει στόχους και διεκδικήσεις, να μην αφήσει ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και τελικά να δικαιωθεί μέσα από μικρές και μεγάλες νίκες .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή