"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Πύλη – Απάτη στο όνομα της ΦΛΟΓΑΣ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καλημέρα σε όλους…..Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε από τον Δήμο Πύλης ότι στην περιοχή κυκλοφορεί ένα Opel Astra ασημί χρώματος με 4 γυναίκες οι οποίες αθυροστομούνε στους κατοίκους της περιοχής και απαιτούνε χρήματα στο όνομα της ΦΛΟΓΑΣ μας..

Αυτό δεν υφίσταται…Σε καμία περίπτωση δεν βγαίνουμε στους δρόμους, δεν ζητάμε χρήματα, δεν πουλάμε κάτι στους δρόμους, χρησιμοποιώντας τον πόνο αυτών των παιδιών αλλά και των γονιών τους.

Είμαστε ένα γραφείο στην επερχία όπως τα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα, νόμιμοι, με τις αποδείξεις μας, τα προϊόντα μας, τις εκδηλώσεις μας αλλά πάντα νόμιμοι με διάτρητες αποδείξεις μπλοκ που είναι δηλωμένα στη ΔΟΥ.Ξέρουμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και κάποιοι άνθρωποι οδηγούνται σε ακραίες ενέργειες, αλλά σας παρακαλούμε πολύ ας μην εκμεταλλευτούμε τον πόνο αυτών των παιδιών που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Ξέρετε ποιοί είμαστε, ξέρετε πού θα μας βρείτε, τα τηλέφωνά μας είναι διαθέσιμα για τυχόν απορίες για το σύλλογόμας, μη δίνετε χρήματα σε οποιονδήποτε στον δρόμο, ακόμη κι αν σας δοθεί απόδειξη που θα είναι παράνομη.

Αν αντιληφθείτε το περιστατικό που προαναφέραμε, ενημερώστη την Αστυνομία που είναι ενήμερη για την δράση των εν λόγω γυναικών για να μπορέσει κι αυτή με τη σειρά της να κάνει την δουλειά της….

Εκπρόσωποι Φλόγας Τρικάλων
Κατσάκη Θάλεια 6989602009 Γκρόπα Λίτσα 6986623025

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης