Πύλη Τρικάλων υποδοχή λιτανεία τιμίας κάρας Αγίου Βησσαρίωνος Reviewed by Momizat on .   Με μεγαλοπρέπεια και ευλάβεια πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, η λιτάνευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα στην Πύλη, χοροστατούντος του   Με μεγαλοπρέπεια και ευλάβεια πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, η λιτάνευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα στην Πύλη, χοροστατούντος του Rating: 0

Πύλη Τρικάλων υποδοχή λιτανεία τιμίας κάρας Αγίου Βησσαρίωνος

pili

 

Με μεγαλοπρέπεια και ευλάβεια πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, η λιτάνευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα στην Πύλη, χοροστατούντος του  Πρωτοσύγκελου της Ι.Μ.Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομου Νάση, του Πρωτοπρεσβύτερου Λάζαρου Σταυραντώνη και πλήθος πιστών.

Εμφάνιση DSC00513.jpg

Η Τίμια Κάρα μεταφέρθηκε από την Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου με την συνοδεία των μοναχών της Μονής και Ιερέων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

Την πομπή συνόδεψαν η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Μουζακίου, άγημα της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων με την παρουσία του Διοικητού Ταξιάρχου κ. Λιάκου και μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης με παραδοσιακές στολές.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός.

Εμφάνιση DSC00536.jpg

Παρόντες ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κων/νος Σκρέκας, ο κ. Βλαχογιάννης Ηλίας πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Πύλης κ. Χρήστος Παπαδογιάννης, ο κ. Καραχάλιος εκπροσωπώντας το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Πύλης, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης, αρκετοί  Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύλης, οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Τσιούτσιας Μιχαήλ και Βασιλείου Γεώργιος.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή