Σάκης Κωστούλας : Νεποτισμός, Ευνοιοκρατία, Οικογενειοκρατία, Φαβοριτισμός, Πατρωνία, Ρουσφέτι Reviewed by Momizat on . Λέξεις με το ίδιο νόημα, λέξεις που τις έχουμε σαν καραμέλα σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας δραστηριότητας, τις χρεώνουμε πάντα στους άλλους … αλλά πό Λέξεις με το ίδιο νόημα, λέξεις που τις έχουμε σαν καραμέλα σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας δραστηριότητας, τις χρεώνουμε πάντα στους άλλους … αλλά πό Rating: 0

Σάκης Κωστούλας : Νεποτισμός, Ευνοιοκρατία, Οικογενειοκρατία, Φαβοριτισμός, Πατρωνία, Ρουσφέτι

Σάκης Κωστούλας :  Νεποτισμός, Ευνοιοκρατία, Οικογενειοκρατία, Φαβοριτισμός, Πατρωνία, Ρουσφέτι

Λέξεις με το ίδιο νόημα, λέξεις που τις έχουμε σαν καραμέλα σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας δραστηριότητας, τις χρεώνουμε πάντα στους άλλους … αλλά πότε δεν αφορούν εμάς!

ND TRIKALA

Λέξεις που περιγράφουν την παραχώρηση πολιτικών προνομίων και αξιωμάτων σε συγγενικά πρόσωπα, λόγω της ιδιότητάς τους ως συγγενείς, και όχι γιατί καλύπτουν τα αντικειμενικά προσόντα για να αναλάβουν την όποια υπευθυνότητα.

Νεποτισμού σήμερα το ανάγνωσμα σε ότι αφορά και το βουλευτικό αξίωμα, το οποίο εξελίσσεται σε ένα «κλειστό επάγγελμα» και βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με εκείνους που κατέρχονται ως υποψήφιοι λόγω οικογενειακής θέσης, αλλά και με εμάς τους ψηφοφόρους που τους ακολουθούμε από τον … προπάππου μέχρι τον δισέγγονο!

Για μια Τρικαλινή νύχτα μαγική , ονειρεμένη …

Βεβαίως η οικογενειοκρατία διαπερνά οριζόντια …και κάθετα όλα τα κόμματα εξουσίας, σε όλα τα επίπεδα.

Με την διαφορά, η μεν Συριζαία Αριστερά να την εξορκίζει φραστικά και την αποδέχεται σιωπηλά, από την άλλη ο Κυριάκος να την αποκηρύσσει σε όλους του τόνους προχωρώντας ακόμη παραπέρα και στον αποκλεισμό της αδελφής του Ντόρας από την μελλοντική Κυβέρνηση, του υιού Τραγάκη από το ψηφοδέλτιο… Οι πολίτες λοιπόν αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τη στάση του και στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Εκεί θα φανεί η οριστική και αμετάκλητη καταδίκη του νεποτισμού ή η ένταξη της κοινοβουλευτικής έδρας στην κατηγορία … των γονικών παροχών!

Στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει βεβαίως να εξαγγείλει και την φορολόγησή της !!!

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή