Σήμερα Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 17/09 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ  και τη Την Πέμπτη 17/09 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ  και τη Rating: 0

Σήμερα Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Σήμερα Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Την Πέμπτη 17/09 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ  και της ΔΗΜΑΡ στα πλαίσια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος  και ο τ.βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θωμάς Ψύρρας.

Εμφάνιση ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.jpg

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι μηχανικός-ελεύθερος επαγγελματίας,  30 μόλις ετών και  εκλέχτηκε πρώτος στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Προέρχεται από τη νέα γενιά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που πιστεύουν ότι η ελπίδα για όλες τις γενιές κατακτιέται μόνο με τη συμμετοχή στη διαμόρφωση των πολιτικών  του αύριο.

Ο Θωμάς Ψύρρας είναι φιλόλογος και συγγραφέας,  εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής στη Λάρισα το 2012. Είναι μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή