"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Σήμερα Πέμπτη ο εορτασμός των 20 χρόνων λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ παρουσία του Γιάννη Πανούση

lafarm

Σχετικά άρθρα

tefaa 8
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Γεώργιος Πετράκος και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καθηγητής Ιωάννης Θ. Κουτεντάκης, έχουν την τιμή να προσκαλέσουν όλους τους Θεσσαλούς στον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 19.15 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
Panousis
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Καθηγητής Ιωάννης Πανούσης, ο οποίος και θα αναπτύξει το θέμα «Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός». Στη συνέχεια ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Manchester και Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γεώργιος Κήτας θα μιλήσει με θέμα «Η Φυσική Δραστηριότητα ως Παράγων Πρόληψης και Θεραπείας Χρόνιων Παθήσεων».

Θα ακολουθήσουν απονομές τιμητικής πλακέτας προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, όλους τους Δημάρχους του Δήμου Τρικκαίων της τελευταίας εικοσαετίας, καθώς και προς τους πρώτους διδάσκοντες και προσωπικό του ΤΕΦΑΑ. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικές δραστηριότητες των φοιτητών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης