«Σείστρα σιγής» με τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση "Σείστρα σιγής",βασισμένη στην ποίηση του Νίκου Εγγονόπουλου. Με εργαλεία τη θεατρική πρ Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση "Σείστρα σιγής",βασισμένη στην ποίηση του Νίκου Εγγονόπουλου. Με εργαλεία τη θεατρική πρ Rating: 0

«Σείστρα σιγής» με τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων

«Σείστρα σιγής» με τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Σείστρα σιγής»,βασισμένη στην ποίηση του Νίκου Εγγονόπουλου.

Φωτογραφία του χρήστη Σουίτα Art Cafe.

Με εργαλεία τη θεατρική πράξη και την πρωτότυπη μελοποίηση επιχειρείται μια προσέγγιση στο μεγαλείο της ποίησης ενός από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του Υπερρεαλισμού στη Ελλάδα,του Νίκου Εγγονόπουλου,με στόχο πάντα τη βαθύτερη επικοινωνία με την ποίησή του και τη μετάδοσή της με τον πληρέστερο και ουσιαστικότερο τρόπο στους θεατές.

Η παράσταση εστιάζει στα ποιήματα όπου δίνεται ανάγλυφα η εικόνα της γυναίκας σαν ένας ομιλών πίνακας ενώ,ταυτόχρονα,προσπαθεί να αφουγκραστεί το διάχυτο ερωτικό στοιχείο και την ατμόσφαιρα που αναδύει το ποιητικό του έργο.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 22 Μα’ί’ου στις 21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.
Παράλληλα,θα εκτίθενται έργα των Τρικαλινών ζωγράφων με θέμα το ρεύμα του Υπερρεαλισμού στη ζωγραφική.
Είσοδος: 3 ευρώ. 
Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Δίκτυο «Διαβάζω για τους άλλους».
Συντελεστές:
Σύλληψη ιδέας/Επιμέλεια κειμένων/Ερμηνεία:Βίκυ Ιακωβάκη.
Πρωτότυπη μουσική/Μελοποίηση ποιημάτων/Πιάνο:Παναγιώτης Μαγκλάρας.
Πιάνο:Σοφία Λαμπρογιώργου. 
Φλάουτο/Τραγούδι:Λιάνα Μήνια. 
Τραγούδι:Αγάθη Λίτσα. 
Χορός: Εβίτα Μάνου & Έλενα Ράγγου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή